Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Άνδρου:Κατέβηκε ο πυλώνας στο Δημοτικό Στάδιο της Χώρας



Ολοκληρώθηκε, σε δυο φάσεις, το κατέβασμα του πυλώνα φωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο της Χώρας, ο οποίος είχε παρουσιάσει επικίνδυνη κλίση, λόγω των ισχυρών ανέμων, από την Κυριακή.

Την Τετάρτη και με βάση τις εισηγήσεις των υπευθύνων (μηχανικού και εργολάβου), έγινε προσπάθεια να επανέλθει η βάση του πυλώνα στη σωστή της θέση και να ενισχυθεί, ώστε να καταστεί δυνατό το κατέβασμα του πυλώνα, προκειμένου –σε δεύτερη φάση- να γίνει πλήρης αποκατάσταση του προβλήματος. Αργά το απόγευμα της Πέμπτης ο πυλώνας κατέβηκε με τη βοήθεια του υδραυλικού συστήματος που διαθέτει κι αφού προηγουμένως τοποθετήθηκε γερανός ο οποίος συγκρατούσε τη μια γωνία της βάσης.


Ο πυλώνας αποτέθηκε μέσα στο Στάδιο, με προοπτική να γίνουν οι εργασίες συντήρησής του και στη συνέχεια να επανατοποθετηθεί.
Παρόντες στη διαδικασία ήταν η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αθηνά Τσατσομοίρου, ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, Κώστας Γκλάρας, ο εργολάβος, Γιάννης Βαλμάς, ο υπεύθυνος για την συντήρηση του Σταδίου, Αλέκος Καλλιβρούσης, ο Σταμάτης Μαραβελής από την ΔΕΗ, ο Γιάννης Ντουντασάκης, καθώς και αρκετοί από τον Ανδριακό που έσπευσαν να βοηθήσουν εθελοντικά.
Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος είναι υπεύθυνος για κάτι παίρνει και την ευθύνη Δε νομίζετε θζny