Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Δελτίο Τύπου της Ενώσεως Ανδρίων – Ιανουάριος 2016



 Με διακριτική λαμπρότητα και κομψότητα, η Ένωσις Ανδρίων γιόρτασε τον ερχομό του νέου Έτους, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στις 16/1/2016, στο Κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.


Η καλύτερη στιγμή της γιορτής βέβαια ήταν οι βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι τιμητικές πλακέτες που απονεμήθηκαν στους ξεχωριστούς συμπολίτες μας, στους ανθρώπους που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους την περασμένη χρονιά, για να κάνουν τη μικρή μας πατρίδα – την Άνδρο, μεγαλύτερη και σπουδαιότερη!!!

Στον κ. Αλκιβιάδη Τάττο, για τη μεγάλη του δωρεά στο Δήμο και τους δημότες με την ανέγερση του ανοικτού θεάτρου.
Στο νεαρό Λεωνίδα Τσορτανίδη, αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κλάσης TECHNO 293, που διεξήχθη στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας.
Στην ομάδα Andros Routes, που με τις δράσεις της πέτυχε να απονεμηθεί στην Άνδρο το σήμα πιστοποίησης ποιότητας από την Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πεζοπορικών Συλλόγων. Η Άνδρος είναι το μοναδικό νησί σε ολόκληρη την Ευρώπη που κατακτά αυτή τη διάκριση. Την ομάδα Andros Routes εκπροσώπησε η κ. Όλγα Καραγιάννη.


Ευχόμαστε σε όλες και όλους
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Θέλουμε να πληροφορήσουμε τα Μέλη και τους Φίλους μας, ότι στις 13/2/2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 17.00, η Ένωσις Ανδρίων διοργανώνει μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Ο Ανδριομαχαλάς της Χάλκης στην Κωνσταντινούπολη». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στη φιλόξενη κεντρική αίθουσα του Μεροπείου Ιδρύματος, στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου 45.

Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες της Ντόντας Γουλανδρή – Βορίδη, της Μαριόγκας (Ντόντας) Πολέμη και του εκλεκτού συμπολίτη μας Ιωάννη Δαλέζιου, ο οποίος διετέλεσε επί χρόνια Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άνδρου και Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων.



Το ΔΣ της Ενώσεως Ανδρίων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διακριτική λαμπρότητα και κομψότητα, που θα ταίριαζε σε άλλες εποχές και άλλες συνθήκες. Όχι σήμερα.