Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Χαιρετισμός του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά



Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου, για υγεία, δύναμη και δημιουργία. Η μόρφωση των παιδιών μας και η σωστή διαπαιδαγώγησή τους, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για την συνοχή και την ανάπτυξη της κοινωνίας μας.
-Οι εκπαιδευτικοί μας παρά τα προβλήματα, δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για να προσφέρουν στα παιδιά μας την γνώση.
Η δουλειά τους μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και δυσκολότερη. Παρόλα αυτά, είμαι βέβαιος πως όλοι θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο εαυτό τους, όπως κάνουν με την ίδια συνέπεια κάθε χρόνο, υπηρετώντας το ύψιστο λειτούργημά τους.
-Οι γονείς ως άγρυπνοι φύλακες, φροντίζουμε καθημερινά για την ανατροφή και τη μόρφωση των παιδιών μας.
Θέλω να διαβεβαιώσω πως ο Δήμος φρόντισε για την άψογη ετοιμασία όλων των σχολείων του νησιού μας και γι΄ αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους αρμόδιους δημοτικούς συμβούλους, τους τοπικούς συμβούλους αλλά και το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου, που εργάσθηκαν με ζήλο και φρόντισαν για την άψογη εικόνα των σχολείων στον καθιερωμένο αγιασμό.
Επίσης, διαβεβαιώνω πως ο Δήμος θα εξακολουθήσει πάντα να φροντίζει καθημερινά για την επίλυση των πολλών προβλημάτων και θα είναι δίπλα, στα πλαίσια του εφικτού, σε ό,τι χρειαστούν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μας.
Παράλληλα είμαστε σε άμεση συνεργασία με τους δραστήριους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, για την βέλτιστη λειτουργία των Σχολείων μας.
Καλή Δύναμη σε όλους, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στα παιδιά, ιδιαίτερα στα πρωτάκια!!!
Καλή σχολική χρονιά
Και σε εσάς, αγαπητά μου παιδιά,
Καλή Πρόοδο!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: