Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Δάπεδο ασφαλείας στον παιδικό σταθμό Μπατσίου


Σημαντικές επισκευές και βελτιώσεις έγιναν στον Παιδικό Σταθμό Μπατσίου, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκε καινούργια πέργκολα, καθώς και δάπεδο ασφαλείας, προκειμένου να περιοριστούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι κάποιου μικροατυχήματος. Οι εργασίες, που έγιναν υπό την επίβλεψη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Προστασίας, Παιδείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Άνδρου και του προέδρου της, αντιδημάρχου Διαμαντή Θεοδωράκη, ολοκληρώθηκαν λίγες ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο και ο ανακαινισμένος παιδικός σταθμός είναι, πλέον, έτοιμος να υποδεχτεί τα παιδιά.
Θυμίζουμε ότι, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έχουν μεωθεί σημαντικά τα τροφεία που καταβάλλουν οι γονείς, σε μηνιαία βάση, στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Άνδρου. Συγκεκριμένα, από 1ης Ιανουαρίου 2015, τα τροφεία διαμορφώθηκαν σε 100 ευρώ, αντί των 150 ευρώ που ίσχυε μέρχι 31 Δεκεμβρίου 2014.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους μπραβο στον πρωτοπόρο ΚΑΛΛΗ ΑΡΧΕΙ αλλα να τα προσέξουμε να τα κρατάμε καθαρά ΕΑΝ δούμε ΚΑΠΙΟΝ που κάνει κατι ας πούμε κατι μην βάζουμε την ουρα μας κατο απω τα σκέλια μας οπως κανομε για ΟΛΛΑ που σινβενουν γιρο μας ΘΖ ΝΥ