Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Συναυλία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Γαύριο


Το Σάββατο 16 Αυγούστου ο Φιλοπρόοδος Όμιλος το Γαύριο, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, διοργανώνει συναυλία με τον Λαυρέντη Μαχιρίτσα. Η συναυλία θα δοθεί στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου στις 22:00.

Μουσικός, τραγουδοποιός και ερμηνευτής της ελληνικής ροκ σκηνής αλλά και συνθέτης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας από την εποχή ακόμα των «Τερμιτών» (1984), πριν από τριάντα χρόνια, εξακολουθεί να μας συνεπαίρνει με τις μοναδικές μελωδίες του, χαρίζοντάς μας ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του όπως οι Μ. Φαραντούρη, Γ. Νταλάρας, Δ. Σαββόπουλος, Δ. Γαλάνη, Γ. Κότσιρας κ.ά.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έχει μείνει πιστός στον χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού, με συνέπεια και σημαντική παρουσία. Δικαίως θεωρείται λοιπόν από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδοποιούς. Έκτακτη συμμετοχή, Τζίμης Πανούσης

Εισιτήρια πωλούνται στο βιβλιοπωλείο "το Λογάρι", στο πρακτορείο της Άννας Στυλιανού καθώς και στον φούρνο Πετράκη στο Γαύριο.
Στη Χώρα στο πρακτορείο της Κατερίνας Κασσιδώνη "Πλόες¨ στον κεντρικό πεζόδρομο.​

Δεν υπάρχουν σχόλια: