Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Στη Νάπολη με τα παιδιά του Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου!


H χορωδία του Εμπειρικείου Γυμνασίου  της Άνδρου, προκρίθηκε  στον διεθνή διαγωνισμό χορωδιών ανάμεσα σε 75 χορωδίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό στην
6η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών που έγινε στην Καρδίτσα και πρέπει να ταξιδέψουν στην Νάπολη της Ιταλίας για να μας κάνουν και πάλι περήφανους στο 7ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Μουσικών που πραγματοποιείται στην πόλη της CASTELLAMARE DI STABBIA (Νάπολης).
 Πρέπει λοιπόν όλοι μαζί να συγκεντρώσουμε 15.000,00 € που αφορά το ελάχιστο κόστος μεταφοράς, σίτισης και διαμονής των χορωδών στην Ιταλία.
Απευθυνόμαστε λοιπόν ο ένας στον άλλο, για να στηρίξουμε τα αντριωτάκια και τον τόπο μας, που αγαπάμε.
 Οι παλιότεροι από εμάς σε αντίστοιχες περιπτώσεις όταν θέλαμε να διοργανώσουμε κάτι βάζαμε ρέφενε… Όλοι μαζί ό,τι μπορούσαμε συμμετείχαμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας. Και όταν τα κατάφερνε ο ένας η χαρά και η τιμή ήταν για όλους!
Ας κάνουμε και σήμερα ό,τι μπορούμε.
Θα κάνουμε αυτό που πρέπει και η χαρά να ταξιδέψουν τα παιδιά των γυμνασίων στην Νάπολη θα είναι τιμή δική μας.
 Λογαριασμός κατάθεσης: ETE – ΙΒΑΝ: GR.6601103130000031329614825
 Swift/bicethngraa


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εμις στο επόμενο συμβούλιο θα το αναφέρο.το τη μπορούμε. Να κανομε . Αλλα εχωμε κε 175 εφοπλιστές .Πιστεβο μεπολλή Εφχαριστιση μπορούν να προσφέρουν αφτο το ποσόν.Μια κε εχουν το Όνομα .Να εχουν κε την χάρη. ΘΖ ΝΥ