Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ο πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού "ΘΕΜΕΛΟΣ" στο Μπατσί , σας προσκαλεί...






την Τετάρτη 19 Μαρτίου, στις 18:00 -20:00, 
στο σεμινάριο "Εισαγωγή στο Pilates", με την Ευγενία Παλλήκαρη.
 Η μέθοδος Pilates είναι ένα σύστημα μυικής ενδυνάμωσης και stretching, το οποίο αναπτύχθηκε από τον Joseph Pilates (1883-1967) και έχει ως σκοπό την υγεία και την ευελιξία της σπονδυλικής στήλης μέσω της ενδυνάμωσης των μυών που τη στηρίζουν. 
Ο στόχος της μεθόδου είναι να αποκτήσει ο ασκούμενος απόλυτο έλεγχο του σώματός του και να βελτιώσει τη στάση του. Είναι ένας λειτουργικός τρόπος εκγύμνασης που απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, και φυσικής κατάστασης, ο οποίος μας βοηθάει να έχουμε ένα υγιές σώμα που θα μας στηρίζει σωστά στην καθημερινή μας ζωή.
 Η Ευγενία Παλλήκαρη, γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα στο χορό, παρακολουθώντας μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής και μπαλέτου από μικρή ηλικία. Έκτοτε έχει παρακολουθήσει μαθήματα σύγχρονου χορού και σωματικού θεάτρου, έχει σπουδάσει Σωματική Μιμική στη Βαρκελώνη (Escuela Internacional de Mimo Corporal Dramatico), έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και είναι δασκάλα σωματικού θεάτρου. 
Είναι pilates instructor και παραδίδει μαθήματα και σεμινάρια της τεχνικής στην Αθήνα.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 Λόγω περιορισμένων θέσεων, η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν στο 6986 852494
ή μέσω της σελίδας μας στο facebook με μήνυμα, για τη δήλωση συμμετοχής τους..



Και για τα παιδιά:

Τo Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014, ζωντανεύουμε το παραμύθι
"ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΝΗΣΙ"
με θεατρικό παιχνίδι και δημιουργικό χορό, στο χώρο τέχνης & πολιτισμού «ΘΕΜΕΛΟΣ».
 Η μοναδική βιωματική αυτή εμπειρία, από καταξιωμένους καλλιτέχνες-παιδαγωγούς, θα προσφέρει στα παιδιά μια ξεχωριστή εμπειρία, συνδυάζοντας την διασκέδαση με την εκπαίδευση.
 Το παραμύθι θα ζωντανέψει σε δύο τμήματα (ανάλογα με την ηλικία των παιδιών), έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι οι μικροί μας φίλοι να το ευχαριστηθούν.
 Α’ ΤΜΗΜΑ: 11:00-13:00, για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών
 Β’ ΤΜΗΜΑ: 13:15-15:15, για παιδιά ηλικίας 7-11 ετών
 Οι γονείς θα μπορούν απολαύσουν τον καφέ τους, το τσίπουρο ή το κρασάκι τους με παραδοσιακούς μεζέδες. Δημιουργία & εμψύχωση προγράμματος: Ειρήνη Αδάμου & Αγγελική Σουπιονά.
 Απαραίτητη η κράτηση θέσης. (τηλ. 6986 852494) Κόστος συμμετοχής παιδιού: 7 ευρώ Για ομαδικές κρατήσεις σχολικών τάξεων, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: