Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Η «Μικρά Αγγλία» και η Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου




 Τέλος Ιανουαρίου 2014 ολοκληρώθηκαν οι προβολές της «Μικράς Αγγλίας» από την Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου. 
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 34 προβολές και την ταινία παρακολούθησαν 3.112 θεατές, εκ των οποίων 1.472 με πρόσκληση.  Πραγματοποιήθηκαν 2 προβολές με δωρεάν είσοδο για τους μαθητές των Γυμνασίων Χώρας και Γαυρίου.
Τα συνολικά έσοδα αφαιρουμένων των δαπανών για τις ανάγκες των προβολών ανήλθαν σε 7.129€ και  δωρίζονται  στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων, σύμφωνα με την επιθυμία της εταιρείας παραγωγής της ταινίας «Μικρά Αγγλία Α.Ε.».



Η «Μικρά Αγγλία» υπήρξε για όλους μας μια σημαντική εμπειρία, μια γιορτή, μια πολύτιμη παρακαταθήκη για την Άνδρο και τους ανθρώπους της.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία παραγωγής «Μικρά Αγγλία Α.Ε.» και την εταιρεία διανομής Feelgood Entertainment που μας εμπιστεύτηκαν την πρεμιέρα αλλά και τις επόμενες προβολές της ταινίας στην Άνδρο κι έδωσαν την ευκαιρία να συγκεντρωθεί το παραπάνω ποσό που θα ενισχύσει μια σημαντική κοινωφελή προσπάθεια για τους συνανθρώπους μας με δυσκολίες.


Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέδραμαν στη διοργάνωση και υλοποίηση των προβολών και συγκεκριμένα (με αλφαβητική σειρά) :

-          Ίσσαρη Λεωνίδα
-          Νταντάμη Φιλοθέη
-          Ξανθού Μαριλένα
-          Περτέση Αλίκη
-          Ραπτάκη Έφη
-          Στρατή Αγγελική
-          Τατάκη Αλεξάνδρα
-          Τηνιακού Αμαλία

Ευχαριστούμε τον Δήμο Άνδρου για τη χρήση της αίθουσας και την αντιδήμαρχο Μ. Βασιλοπούλου για την παραχώρηση χώρου ώστε να γίνουν τα πολυάριθμα τηλεφωνήματα για τις κρατήσεις θέσεων των πρώτων προβολών με πρόσκληση. Ευχαριστούμε ακόμη τη Λαϊκή Σκηνή Άνδρου που μας παραχώρησε για τις ανάγκες των προβολών τη χρήση του θεάτρου σε ώρες που της αντιστοιχούσαν.
Ευχαριστούμε την εταιρεία ΣΑΡΙΖΑ που παραχώρησε μια σημαντική ποσότητα φιαλών νερού για τις προβολές και το πρακτορείο Κασσιδώνη που συνέδραμε στις κρατήσεις των εισιτηρίων των περισσοτέρων προβολών. Ευχαριστούμε θερμά κι όσους συμμετείχαν φέρνοντας κεράσματα για τις προβολές αυτές.

Η κόπια της ταινίας θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμη στην Άνδρο ώστε να είναι δυνατή-εφόσον μας ζητηθεί- η προβολή της ταινίας για τα σχολεία του νησιού.

Ευχόμαστε καλό ταξίδι στη «Μικρά Αγγλία» που συνεχίζει την πορεία της στην Ελλάδα και σύντομα στο εξωτερικό.

Η "Μικρά Αγγλία" ήταν η τελευταία ταινία που προβλήθηκε με την παλαιά μας μηχανή προβολής των 35mm και με ομολογουμένως όχι και τόσο καλό ήχο.
Η Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου θα εξακολουθήσει  να κάνει  προβολές με τον ψηφιακό βιντεοπροβολέα της ώστε να υπάρχει ποιοτικός κινηματογράφος στην Άνδρο, όπως ανελλιπώς κάνει εδώ και 20 χρόνια νοικιάζοντας με όλες τις νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες ταινίες από τις εταιρίες διανομής είτε σε μορφή κόπιας είτε σε μορφή DVD ή σε οποιαδήποτε μελλοντικά μορφή. Κάποια στιγμή θα εφοδιαστεί και με τα νέα σύγχρονα ψηφιακά μέσα με τα οποία θα γίνεται πλέον η διανομή των ταινιών.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας περιμένουμε πάντα στις προβολές μας που συνεχίζονται κανονικά όλο το χρόνο κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 20.15 το χειμώνα και στις 21.00 το καλοκαίρι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλι τα σχολεια του κορθιου εκτος!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα σχολεία του Κορθίου γιατί δεν είδαν την ταινία;;τίνος ευθύνη είναι;;ποιος ξέρει να μας πει;;;

Vangelis Loukisas είπε...

Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων ζήτησαν να γίνουν πρωϊνές προβολές για τους μαθητές τους

Ανώνυμος είπε...

Πάλη φαγωμάρα μας επιασε. Γιατί Αφτος κε όχι εγω. Θζny