Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού

Οι ραγδαίες αλλαγές στον εργασιακό χώρο καθιστούν τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό απόλυτη προτεραιότητα. Οι επιστήμονες – επαγγελματίες του συλλόγου υποτρόφων του Ιδρύματος Νικόλαος Γ. Παπαδημητρίου, απόφοιτοι Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και με εμπειρία για τα τεκταινόμενα στην αγορά εργασίας, γνωρίζοντας τις ανάγκες και τους προβληματισμούς που απασχολούν τους μαθητές – μελλοντικούς φοιτητές και συντοπίτες, λαμβάνουν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν, για δεύτερη χρονιά στην Άνδρο, Ημερίδα – Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου...

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00, στο Δημοτικό Κινηματογραφικό Θέατρο Χώρας και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και στους γονείς των μαθητών. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σκοπός είναι να βοηθηθούν οι μαθητές τόσο στο σχεδιασμό της καριέρας τους, ακαδημαϊκής και επαγγελματικής, όσο και στο να αποκτήσουν έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, έτσι ώστε να έχουν πλήρη γνώση των διεξόδων της κάθε επιλογής που θα κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: