Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση-Πρόσκληση Δήμου Άνδρου

Ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Ιωάννης Γλυνός και

το Δημοτικό Συμβούλιο

καλούν όλους τους κατοίκους

την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 6.00μ.μ.


στο Δημοτικό Θέατρο

για ενημέρωση σχετικά με τους εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης απορριμμάτων,

«προμήθεια κάδων κομποστοποίησης από το Δήμο Άνδρου», επεξεργασίας οργανικών οικιακών υπολειμμάτων.

Άνδρος 6.12.2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντι να γινει τεταρτη που τα πιο πολλα καταστηματα ειναι κλειστα παλι πεμπτη οπως και την αλλη φορα και μαλιστα στις εξι η ωρα! Υπεροχα!

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχναμε οτι ο δημαρχος και σχεδον ολο το συμβουλιο ειναι δημοσιοι υπαλληλοι , δεν υπολογιζουν οσους εργαζονται στον ιδιωτικο τομεα και με τους φορους τους συντηρουν ολο το δημοσιο .

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η Πέμπτη "βολεύει", όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα, Γιάννης πίνει και Γιάννης κερνάει.

Ανώνυμος είπε...

Η πρόταση του κ. Βόλκου θα συζητηθεί η έχει απορριφθεί χωρίς συζήτηση??? επειδή ακούστηκαν κάποιες φωνές διαμμαρτυρίας ψηφοφόρων ??? Εάν αυτό έχει δόση αλήθειας , τότε δεν υπάρχει ελπίδα λύσης.

Ανώνυμος είπε...

Για την φαρσοκομωδια που στηθηκε για το χαρατσι που συζητηθηκε Πεμπτη το θεατρο ηταν καταμεστο γιατι μας εκαιγε οχι το θεμα των σκουπιδιων αλλα το 1 € ανα τμ. Αν διαβασει την ανακοινωση κανεις νομιζει οτι θα γινει διαγωνισμος απο τον Δημο για προμηθεια(αγορα) καδων κομποστοποιησης. Ομως οι καδοι(130 τεμ) ηδη υπαρχουν , καθως και ειδικο κοντεινερ κομποστοποιητης 15 κυβικων δωρεα εφοπλιστικης οικογενειας.Αυτοι οι καδοι θα δοθουν προς χρηση στους δημοτες που θα δεχθουν να συμμετασχουν σε ενα πιλοτικο προγραμμα "δημοτικης" κομποστοποιησης. Επειδη λοιπον οι μεγαλοι παραγωγοι(επιχειρησεις Εστιασης) αποβλητων ειναι εποχιακοι και ως εκ τουτου δεν εχουν υλικο αυτη την εποχη θα πρεπει για να τρεξει το προγραμμα να δοθουν και στους μονιμους παραγωγους που ειναι τα νοικοκυρια και κυριως στις αστικες περιοχες. Οι καδοι ειναι 120 λιτρων, χρειαζεται η συμμετοχη αρκετων νοικοκυριων για να γεμιζουν με σωστα αποβλητα. Ειμαστε ,αφου ενημερωθουμε διατεθιμενοι να γινουμε υποστηρικτες αυτου του προγραμματος και παραλληλα να επιτηρουμε τον καδο που θα μας παραχωρηθει ειτε ειμαστε επιχειρηση ειτε ομαδα νοικοκυριων;