Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας Καρναβαλιού Χώρας Άνδρου




Με αφορμή την αποχή του τόπου μας τα τελευταία χρόνια από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις συστάθηκε πριν από τρία χρόνια η Εθελοντική Επιτροπή Καρναβαλιού Χώρας Άνδρου, που απαρτίζεται από επαγγελματίες και μη.
Σκοπός της ήταν και είναι να γίνει θεσμός το καρναβάλι στη Χώρα και κατ’ επέκταση να τονωθεί η κίνηση στην αγορά.                                        Για την πραγματοποίηση ενός καρναβαλιού, εκτός από τη διάθεση και την οργάνωση από την εθελοντική επιτροπή, που είναι δεδομένη, χρειάζεται η υποστήριξη και η συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις που γίνονται γι’ αυτό.
Με μεγάλη μας απογοήτευση διαπιστώνουμε φέτος ότι ο κόσμος δε στηρίζει τις εκδηλώσεις μας, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να συγκεντρώσουμε τα απαιτούμενα χρήματα που διαθέταμε για οικονομική στήριξη των ομάδων που συμμετέχουν.
Για το λόγο αυτό ακυρώνουμε τις δύο επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας στις 7/2 και στις 14/2.
Παρ’ όλα αυτά θα διοργανωθεί κανονικά η καρναβαλική φιέστα στον πεζόδρομο της αγοράς το Σάββατο 21/2 το βράδυ και την Κυριακή 22/2 στις 4 το απόγευμα η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των αρμάτων και των ομάδων.
Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε τον ανιδιοτελή σκοπό της σύστασης αυτής της ομάδας καθώς και το ότι η προσπάθεια μας δεν έγινε με προσωπικό όφελος , αλλά για ένα και μοναδικό σκοπό, το καρναβάλι της Άνδρου και την προβολή του νησιού μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την προσπάθεια είτε με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους, είτε ενισχύοντάς μας οικονομικά.
Ευχόμαστε ο θεσμός που σας παραδίδουμε να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια με την ίδια διάθεση και την ίδια θέρμη.
                                                 Σας περιμένουμε στο Καρναβάλι μας!
Η εθελοντική επιτροπή καρναβαλιού Χώρας Άνδρου
Μιχάλη Φωτεινή
Γιαννίση Άννα
Ράση Μάγια
Περτέση Αντωνία
Περτέση Αλίκη
Περτέση Μαρία
Μιχάλη Κυριακή
Ίσαρης Λεωνίδας
Γαρύφαλος Κώστας
Λούκας Μαρία-Λουίζα
Κοκότη Μίνα
Αγαπάλογλου Κατερίνα
Μαυρή Μίνα
Μάνεση Δέσποινα
Παπανδρεοπούλου Φρατζέσκα
Λεβαντή Μαρία
Χατζηγρηγορίου Ουρανία
Αστράς Τέλης
Μαργέτης Βαγγέλης
Νταντάμη Φιλοθέη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχία στο έργο σας .θζ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε να πείτε ότι μετά το τέλος του Καρναβαλιού η ομάδας σας θα πάψει να υφίσταται΄;

αντωνια περτεση απο την εθελοντικη επιτροπη είπε...

Με την ιδια συσταση θα παψει να υφισταται.Ευχομαστε να υπαρξει συνεχεια τα επομενα χρονια απο νεα προσωπα που ισως να εχουν διαθεση να αναλαβουν.

Ανώνυμος είπε...

Με την πρώτη αναποδιά δεν τα παρατάμε νομίζω. Μην Ξεχνάτε ότι οι εποχές είναι πολύ πιο δύσκολες από οικονομικής άποψης για να μπορεί να στηρίζει ο κόσμος όλες τις εκδηλώσεις ενίσχυσης.
Η δουλειά που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια ήταν πραγματικά εκπληκτική και έχετε δικαιωθεί από το αποτέλεσμα και την εκτίμηση του κόσμου. Μην τα παρατάτε τόσο εύκολα. Κατά την γνώμη μου και πάντα καλοπροαίρετα, νομίζω ότι οι εκδηλώσεις ενίσχυσης φέτος ήταν στάσιμες, χωρίς φαντασία και ακριβώς ίδιες με τις προηγούμενες χρονιές, ίσως κούρασαν λίγο.

Με εκτίμηση.

Unknown είπε...

Η εθελοντικη ομαδα καρναβσλιου Χωρας πρεπει παση θυσια να παραμεινει για το καλο του νησιου ιδιαιτερα τους χειμερινους μηνες μην πιεζετε ομως τον κοσμο για λεφτα μπορουν να βρεθουν χορηγοι οι οποιοι ειναι εκεινοι που θα επωφεληθουν απο την προσελευση του κοσμου δηλαδη καφετεριες εστιατορια ενοικιαζομενα κ.α.ειναι απλο οχι απογοητευση

Φωτεινή Μ ιχάλη από επιτροπή Καρναβαλιού είπε...

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι η Επιτροπή Καρναβαλιού δεν πίεσε ποτέ και κανέναν για χρήματα παρά μόνο προσέφερε. Οι εκδηλώσεις μας πάλι δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι άλλο από αυτό που ήταν διότι πέρα από την ενίσχυση του Καρναβαλιού σκοπός μας ήταν να δημιουργηθεί μια κίνηση στα μαγαζιά γι' αυτό και κάθε χρόνο επιλέγουμε διαφορετικούς χώρους. Και ναι το Καρναβάλι θέλει φαντασία και την έχουμε και πάντα είμασταν ανοιχτοί στις προτάσεις του κόσμου γιατί το Καρναβάλι ανήκει σε όλους μας.Δραστηριοποιηθείτε λοιπόν για να υπάρξει συνέχεια.