Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Στη πίτα της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου

Ο Έπαρχος Άνδρου, Δημ. Λοτσάρης  με τους υπάλληλους των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου



"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 στην αίθουσα της Λέσχης Ανδρίων.

Φορείς από την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού, Υποψήφιοι Ανδριώτες Βουλευτές, Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Πρόεδροι Συλλόγων, Προϊστάμενοι και υπάλληλοι των Υπηρεσιών, πολίτες της Άνδρου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα το δικό μου και των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου για το καλωσόρισμα του Νέου Έτους.


Λόγω της ημέρας, Παρασκευή πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 τίμησαν την εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου οι Ανδριώτες υποψήφιοι Βουλευτές Κυκλάδων και συγκεκριμένα η κ. Μαρία Μπουκουβάλα από τη Ν.Δ., ο κ. Βασίλης Πομώνης από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βασίλης Παρασκευαϊδης ΑΝΕΛ και ο Γιάννης  Μαλταμπές, πρώην Έπαρχος Άνδρου και  Υποψήφιος Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ.


Ο π. Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων κ. Γιάννης Δαλέζιος από τον Β΄ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης και από τον Α΄ Βαθμό ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Άνδρου κ. Νίκος Θεολόγου της της μείζονος αντιπολίτευσης  και ο κ. Ιωάννης Καπάκης της ελάσσονος, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λάσκαρης και Διαμαντής Θεοδωράκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Εμμανουήλ Βάμβουκας π. Δήμαρχος Άνδρου, Λένα Πολίτου, Άννα Βολίκα, Ιάκωβος Σκόρδος, Ειρήνη Πανταζή και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Άνδρου και Μπατσίου Λευτέρης Φραδέλος και Κωνσταντίνος Πετρίσης.

Από τις Υπηρεσίες της Άνδρου στην εκδήλωσή μας συμμετείχαν ο Διοικητής Α.Τ. Άνδρου  κ. Ιάκωβος Φιλιππούσης,  από το Π.Κ. Άνδρου ο Διοικητής Χρήστος Παπαϊωάνου και οι Πυροσβέστες Βασίλης Τρίμπαλης και Νίκος Κατσίκης.

Εκπρόσωποι Σωματείων και Συλλόγων Άνδρου όπως ο κ. Τερζάκης, Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών ΤΑΧΙ  Άνδρου, ο κ. Βαγγέλης Λουκίσας από τον Περίγυρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου, η κ. Αργυρώ Ζώζουλα, Πρόεδρος  Μηχανικών Ηλεκτρολόγων Φανοποιών Βουλκανιζατέρ Ελαστικών, ο κ. Μανώλης Ψυχάλης Διευθυντής  Εμπειρικείου Γηροκομείου Χώρας Άνδρου και άλλοι πολίτες της 'Ανδρου.
Ευχές για καλή χρονιά, λόγω αδυναμίας τους να παραστούν στην εκδήλωση, έστειλαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, η Αντιδήμαρχος Υδρούσας κ. Μαρία Μαμάη και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Λάβδας.

Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με συνεργασία και αγάπη για το καλό της Άνδρο.
   Καλή Χρονιά!!!"
Ο Έπαρχος Άνδρου
Δημήτριος Λοτσάρης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και του χρονου σε ολους που προσπαθούν να κάνουν κατι για το νησί μας....Τωρα για ευχές δεν ξέρω ΕΑΝ πιάνονται αυτές της οι μέρες ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Kαι του χρονου , κοφτε πιτες αλλα καντε και κανα εργο η ανδρος με την αδιαφορια τοσων χρονων ειναι ενα νησι χωρις ευκαιριες για τους ντοπιους ουτε για τους ξενους , δουλεψτε πραγματικα και οχι μονο λογια...