Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Δεύτερη μέρα χιονιά στην Άνδρο





Μετά την χαρά των πρώτων νιφάδων, τον χιονοπόλεμο και τους χιονάθρωπους , έρχεται η προσγείωση στα καθημερινά. Δεύτερη μέρα με δυνατή χιονόπτωση σε όλη την Άνδρο που προκαλεί μεγάλα προβλήματα  στις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων και στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές.Κλειστός ο δρόμος Γαύριο Χώρα εξαφανισμένα τα ΙΧ από τους άλλους δρόμους , μας ενώνει το ίντερνετ, μέχρι πότε θα δούμε.  Άσπρη μέρα μάλλον αύριο θα δούμε


Τα Λειβάδια


 Το Μανιτάρι


Το Μεσαθούρι και πάνω οι Στραπουριές

 Τα Γιάλια

 Ο Πύργος του Αγαδάκη στ΄Απατούρια

Οι Στενιές 

Ο πύργος του Μουβελά

Τ΄Αποίκια


Η πλατεία 

 Η σκάλα προς τη πηγή της Σάριζας
 και το συνεργείο της ΔΕΗ που τρέχει και δεν φτάνει

  Η Μονή της Αγίας Μαρίνας 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χιονια,χιονια,χιονια παντου!

Ανώνυμος είπε...

Ορεας φωτογραφίες Βαγγελη και βλέπο έριξε αρκετό ΠΙΣΤΕΒΟ να εχουν αρκετά ξύλα. Και χορις διακοπές του ειλετρικου.Και Μαλον ηταν και απροετοίμαστοι οι πιο πολλη .οπως πάντα περιμένουν την ΤΕΛΕΦΤΕΑ στιγμή .να μαζεψουν ξύλα .αντε ΚΑΛΛΗ ξεχιονα. Τορα εινε για Να πιασομε Λαγούς .θζ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

EIΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΗΣ ΕΙΔΥΛΙΑΚΕΣ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΙ
ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡ.ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ.
ΔΕΝ Θ΄ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΕΠΑΦΗ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΜΦΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ(ΔΕΔΗΕ) ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ "ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΜΕ" ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΟ ΑΦΟΥ Η ΕΥΒΟΙΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ.
ΛΥΣΗ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΕΝ ΕΙΔΕΙ "ΒΡΟΓΧΟΥ" ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ(ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ) ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΕΙΞΕ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.
ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΜΑΣ.......................

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη πραγματικα θα τρελαθουμε εδω , και που ξερετε εσεις κυριε θζΝΥ απο χιλιαδες μιλια μακρυα , αν εδω στο νησι μας ειμαστε προετοιμασμενοι η'΄οχι , ελατε να δειτε τοτε αν ειμαστε! ολο εξυπναδες ο καθε ενας γραφει εδω περα, αν ειναι δυνατον πια! ναι θα πιασουμε λαγους με πετραχειλια , αντε κοιταξτε το σπιτακι σας και αφηστε εμας εδω ησυχους ξερουμε πολυ καλα πως θα προστατευτουμε , δεν χρειαζομαστε υποδειξει!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΞΥΛΑ ΑΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΙΛΕ ΘΖΝΥ ΘΑΝΑΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ.
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ή AIRCONDITION.
ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ(Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου....)
Παντως ΘΖ θα σε συμβούλευα να παίζης τυχερα παιχνίδια στην Αμερική γιατί έχεις ακετή επιτυχία όταν γράφης. Ένα 72%
πετυχαίνεις την ορθογραφία των λέξεων(αναφέρομαι στο πιο πανω κείμενό σου).
Με συγχωρείς για το σχολιό μου αλλά αδερφάκι μου σε λίγο θα ξεχάσω τα ελληνικά μου.
Και κάτι ακόμα. Αυτό το ΘΖ με το οποίο υπογράφεις θυμίζει το ΘΒ του αξέχαστου Θ.Βέγγου της εποχής της δόξης του Ελλ.Κινηματογράφου.
Αστειεύομαι ΘΖ εσύ συνέχισε να γράφης απτόητος αλλά να μας στέλνης και κανένα νέο της εκει ανδριακής κοινότητος.

Ανώνυμος είπε...

Σιχαριτηρια που έχετε air condition και θέρμανση .δεν καταλάβενο γιατι αρπάζεστε .εγω απλός έκανα ΣΧΩΛΙΟ ΕΑΝ μερική απο εσάς σας πειράζουν αρα αφτα που γράφω εινε σωστά να διαβάζετε καλα αφτα που γράφω έστω και ανορθόγραφα..και για τον Βέγγο ηταν αγράμματος σαν και μενα ΕΑΝ ξέρετε την ιστορία του. Και τα βρεγμένα ξύλα καίγονται .οταν εινε ζεστό .μονο που καπνίζουν . Ο Συλογγος ny εχει το χορό στης 26 Απριλίου .ελλατε. ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

ΘΖ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ.ΑΛΛΑ
Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ GREEKLISH ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΛΦΑΒΗΤΟ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.
ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΟΝΟ, ΑΥΤΗ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ,ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΆΡΕΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΠΑΡΌΛΆΥΤΑ ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΓΡΑΦΕ ΜΑΣ ΝΕΑ ΑΠΟ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΝΥ
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ή ΝΕΑ ΥΕΡΣΕΗ
(ΝΕW JERSEY)

Ανώνυμος είπε...

Ο ανωνυμος που με Σιμπαθισε τόσο πολλη τον εφχαριστο .θα με κανείς να κλάψω .προτον γράφω οπως γράφω.κανο τα ΣΧΩΛΙΑ μου οπως ΝΟΜΗΖΟ . ΔΕΧΩΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ .οπως βλεπω δεν έχετε ΠΡΟΒΛΙΜΑ να τα διαβάσετε οπως και ΝΑΧΕΙ σε εφχαριστο για τα καλα σου λόγια.!!!!? Και κατι αλλο ο καθένας εχει το λόγω του για κατι που κάνει. ΝΥ .?? N J??tora me mperdephes ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

και ενα βιντεο
http://youtu.be/5oJzQSIPlhs

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΖΝΥ έχω την εντύπωση ότι ζει στην Ανδρο και τη Νέα Υόρκη δεν την έχει δει ουτε με τα κυάλια. Είναι πολύ μορφωμένος, ίσως είναι και γιατρός επιστήμονας σπουδαγμένος στη Ρουμανία. Πάντως τα λάθη του τα ορθογραφικά τα κάνει επίτηδες για να θολώσει τα νερά.
Αυτός είναι σαΐνι στην Ελληνική γλώσσα, αλλά μας κάνει πλάκα.
Νάσαι καλα ΘΖ μας κάνεις και γελάμε. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΖ ΝΥ ζει στην Ανδρο, και επίτηδες γράφει έτσι. Πιστεύω ότι είναι η γιατρός ή αρχιτέκτονας σπουδαγμένος στη Ρουμανία. Πάντως πρέπει να είναι ξεφτέρι στην Ελληνική γλώσσα, αλλά μας κάνει πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΘΖ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΣΙΖΙΓΟ ΛΙΒΑΔΙΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΠΑΤΣΑΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι αφτη την φορά μας έδωσε και καταλάβαμε ΠΡΗΝ 10 χρονια είχε ξανακάνει σχεδόν το ίδιο. Αλλα ειμαστε σε καλα χεργια .τολιπον ενα κρασάκι κοντά στο μαγκάλι .σομπα .οι τζάκι . Ενα ρακι. ΤΟΡΑ ΤΑ ΙΠΟΛΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. Ο ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΘΕΛΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΙΑΛΙΑ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΣΙΑ Naste kalla. ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Το Βιτάλι παραμένει αποκλεισμένο για τρίτη μέρα, το ρακί τελειώνει… Ή ανοίξτε το δρόμο ή στείλτε δυο νταμιτζάνες ρακί (μέλι έχουμε δικό μας)

Οι Απελπισμένοι Αποκλεισμένοι

Andros76 είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ 'Η ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ??? ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ