Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Σχόλια και λογοκρισία


Όποιος αισθάνεται πολύ δημοκράτης και δεν θέλει λογοκρισία στα σχόλια του, ας βρει λίγη γενναιότητα να βάλει και το όνομά του, στα σχόλια και να είναι σίγουρος ότι θα δημοσιευτεί, μόνο τα μισά απ΄ όσα έρχονται και από τις δύο πλευρές δημοσιεύονται.

7 σχόλια:

καψοραχη είπε...

ποσο μα ποσο δικιο εχεις!!




Ανυση Κουερινη Μαρια!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν χριαζετε να πούμε και πολλα οι ομαδα του ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ .ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ΑΠΩ τον .....ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ..Θ !!!! Γιατι Αφτος έκανε κουμάντο και προσπαθεί να κανει το ίδιο στον ΣΟΥΣΟΥΔΗ τωρα ο καθένας εχει το δικεομα για κρίνει .. για την ορα εινε και ο ΠΡΟΤΟΣ .με τους εξερετικους. συνεργάτες του ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Η λογοκρισια και το κοψιμο σχολιων μπορει να γινει και αν καποιος γραφει το ονομα του , αν αυτα ειναι υβριστικα για παραδειγμα δεν θα τα κοψετε;; ναι η' οχι , εσεις εχετε το μαχαιρι εσεις και το καρπουζι , οποτε τι λεμε τωρα , επισης αν θελατε δεν θα βαζατε την επιλογη του ανωνυμου σχολιου παρακατω , και πολυ καλα κανετε διοτι ο καθε ενας εχει και δικαιωμα στην ανωνυμια και αν δεν υπηρχε αυτη η επιλογη ουτε οι μισοι δεν θα γραφανε εδω και βαζω οσο στοιχημα θελετε, αυτο βεβαια διαφερει απο την διαμαρτηρια καποιων που πιθανον τα σχολια τους να εχουν κοπει , ειναι και αυτο μεσα στο παιχνιδι και επαναλαμβανω οτι εναποκειται παντα στον διαχειριστη της σελιδας αυτος μας φιλοξενει!!

Vangelis Loukisas είπε...

Υπάρχει και η επιλογή ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Απο οτι βλεπω , εκτος και αν κανω λαθος υπαρχουν οι εξης επιλογες: λογαριασμος google, open id, ονομα/διευθυνση URL και ανωνυμος , το χωρις σχολιο δεν το βλεπω, βεβαια υπαρχει και η επιλογη να μην σχολιαζει καποιος αλλα τα θεματα μπαινουν και για να γινεται σχολιασμος νομιζω, εκτος και αν κοψετε τα σχολια, εναποκειται σε εσας για το τι θα κανετε εμας δεν μας πειραζει αρκει να ενημερωνομαστε για το τι γινεται στο νησι και τα δρωμενα του, καλο ειναι να υπαρχειπαντως ανταλλαγη αποψεων , ιδεων αλλα και μεσω αυτων καποιας πιεσης προς επιλυση καποιων θεματων, αυτη ειναι η αποψη μου!!

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα πως ορισμένη παρεξηγούν τα σχολια μας δηλαδή .με λίγα λόγια δεν μπορούμε να ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΜΕ οι να σηχαρουμε ΚΑΠΙΟΥΣ .?? οταν καπιος εχει μια ιπεφθηνη θέση πρεπη να περιμενη. Και την λογοκρισία .αφτω εινε και δημοκρατικό. ΕΑΝ έθιξα ΚΑΠΙΟΝ ατομικά λέω ενα μεγαλο Συγνώμη ΘΖΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα εχωμε μεγαλο πρόβλημα τι θα κάνουμε με τόσο νερό που θα έχουμε το καλοκαίρι .θζ ΝΥ