Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Καλορίζικη η πεζογέφυρα!


 Την Πέμπτη το βράδυ 22 Ιανουαρίου 2015 φωτίστηκε για πρώτη φορά η πεζογέφυρα του Νειμποριού στη Χώρα , αν και  ακόμα λείπει σε μερικά σημεία της πάτωμα, κάγκελα και σκάλες.
Να ευχηθούμε να την δούμε γρήγορα να φτάνει μέχρι τη πλατεία, στο παλιό ελικοδρόμιο!











21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο δήμαρχε.μακάρι να δουμε και άλλα στο νησί μας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο έργο!!! Επιτέλους να μπορούμε να περπατήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι ο δήμαρχος μας να ομορφήνει κι άλλο το νησί μας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Θοεδόση για την ταχύτατη υλοποίηση του έργου και χίλια μπράβο στον εμπνευστή της Δημήτρη Γιαννίση!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΘΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΛΑΛΟΜ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΥΚΛΩΝ.
ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ" ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ "ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ" ΤΟΥΣ,
ΝΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ή ΜΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ή ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ
ΚΑΙ "ΕΠΙΔΕΙΞΗ" ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
ή ΜΕ ΑΣΚΟΠΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ κλπ..κλπ..
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΩΣ ΕΓΕΝΕΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗ ΟΠΩΣ ΤΟΟΟΟΣΑ ΑΛΛΑ.
(TA ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΘΖΝΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ)

Ανώνυμος είπε...

ME ANHΣΥΧΕΙ ΠΟΥ Ο ΘΖΝΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ

Unknown είπε...

Μπραβο στον δημσρχο και σε οσους συνεβαλαν για την υλοποιηση του εργου,επομενη κινηση το ΞΕΝΙΑ και η αξιοποιηση της Πλακουρας

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον δημαρχο το γρηγορότερο έργο που εχει γίνει στην ανδρο .τα ειποληπα πιος και τι θα !!! Έκανα εινε λόγια .πολιτικης προπαγάνδας.θζ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές δεν αρέσει στον βαγγελη τι γράφω και δεν τις εγκρίνει . Αλλα σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας ..Οσο για τις φωτογραφίες ωραίες οπως παντοτε ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Καμία καλαισθησία!!!!!
Την καταστροφή της παραλίας την σκέφτηκε κανείς!
Ημίμετρα όπως πάντα

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπο το λογω να εχουν παράπονα για την παραλία Εχωμε και σκεπαστό δεν χριαζετε ομπρέλα όσο για το ξενια Μαλον μεχρι το καλοκαίρι θα εχει λυθεί και ΑΦΤΩ Νομηζω . Και μάλιστα τα λέτε πολλη ΣΟΣΤΑ ΑΦΤΩ χριαζετε λιγω αστινομεφσης ..ΘΖ ΝΥ

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Με την κατασκευή της πεζογέφυρας :1.- Συρρικνώθηκε το πλάτος της παραλίας και μάλιστα στο μικρότερο πλάτος της.2.- Το έργο είναι ημιτελές αφού δεν καλύπτει όλο το μήκος της παραλίας του Νειμποριού. 3.- Αλλοιώθηκε και υποβαθμίσθηκε αισθητικά η παραλία και στις δυό της όψεις του Νειμποριού με την ξύλινη "οχύρωση" που φυτεύθηκε. 4.- Η κατασκευή του πέτρινου τοίχου μεταξύ της πεζογέφυρας και του δρόμου δεν επιτρέπει έστω την προοπτική και το πλάτεμα του χώρου που θα δημιουργούσε , αν δεν παρεμβαλλόταν . 5.- Δημιουργία εν δυνάμει χώρου συγκέντρωσης σκουπιδιών και ακαθαρσιών, κάτω από αυτήν.
'Ισως η κατασκευή της να ήταν περιττή , αν γινόταν προηγουμένως αναβάθμιση του χώρου με την κατασκευή πεζοδρομίου, ρύθμιση της κυκλοφορίας και της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ημέρες και ώρες αιχμής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Γαυριώτης είπε...

Μπράβο στο Δήμαρχο που κάνει έργα στη Χώρα.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που βάζει τις καρέκλες εινε υπεύθυνος και για τα σκουπιδιανα καθαρίζει τηντοποθεσιατου ειμαστε βρομιάρηδες έχουμε πολλές απαιτήσεις απο το δήμο πετάμε τα σκουπιδια όπου να ναι τα μπάζα γεμίζουμε τα ρέματα τα βουνά και ο ένας κατηγορεί τον άλλον. Περιμένουμε απο τον άλλον πιος εινε ο αλλος ??? Καπιος έγραψε ειμαστε πλούσιοι τα μεημερια κλείνουμε τα μαγαζιά και πάμε Ύπνο δεν χρειαζόμαστε τουρισμό σκέψου τι είπε ο άνθρωπος .και ο καθε μαγαζάτορας εχει νοίκιαζομενα .μα θα τρελαθώ !!!!! ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Ως συνηθως σε οτι γινεται σε αυτην την χωρα , δεν λειπουν οι εξυπνακισμοι , οι κακεντρεχιες , οι μικροψυχιες και οι ζηλοφθονιες , γι αυτο δεν προκειτε ποτε να στρωσουμε και να παμε πραγματικα μπροστα!κριμας σε εμας , δεν μας φταει κανενας παρα μονο η κακη μας η κεφαλη και το οτι θελουμε παντα να βγαζει ο ενας το ματι του αλλου! οτι και ειναι , ενα ειναι βεβαιο οτι η πεζογεφυρα αυτη ειναι πολυ καλη και απαραιτητη , τα μπραβο περιτευουν και αλλωστε ειναι και αντικειμενο χλευασμου , οσο για την παραλια μηπως καποιοι νοιαζονται ισως για τις ξαπλωστρες τους;;και απλα βρισκουν δικαιολογιες;; λεω εγω τωρα , οσο για την καθαριοτητα στο χερι μας ειναι ολωνων να διατηρουμε καθαρες τις παραλιες μας!!

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά κι ωραία. Δύο θεματάκια μόνο: 1) η παραλία δεν είναι τόσο φαρδιά όσο λχ του Μπατσιού όπου υπάρχει και εκεί αντίστοιχη κατασκευή (η οποία ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ κε Ξανθέ και δεν ήταν καθόλου περιττή!) ενώ η πεζογέφυρα είναι μάλλον δυσανάλογα φαρδιά. 2) Χάρη στις νυκτερινές φωτό διαπιστώνω ότι έχουν τοποθετηθεί μάλλον πολλά φωτιστικά σώματα με αποτέλεσμα άσκοπη σπατάλη ενέργειας. Κτατά τα λοιπά όλα καλά και περιμένουμε κι άλλα (ξέρουμε ότι θα τα έχουμε!)

Ανώνυμος είπε...

Τρια πουλακια καθονταν.... Η αγνοια σκοτωνει...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο εργο!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΩΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΖΟΙ ΣΤΟ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗς ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη η πεζογέφυρα, να γίνει τώρα και μια μελέτη για να μεγαλώσει η παραλία όπως γίνεται σε τόσες άλλες παραλίες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.