Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Οι εφορευτικές επιτροπές στα εκλογικά τμήματα της Άνδρου για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015

Μακροτάνταλο , εκλογές Μαΐου 2014


Αμμόλοχος , εκλογές Μαΐου 2014
Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών στα εκλογικά τμήματα της Άνδρου: εδώ

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Να γινει κατι με τα καραβια απαραδεκτο να υπαρχει μονο ενα,θα ταλαιπωρηθει πολυ ο κοσμος

Ανώνυμος είπε...

Πως θα πάμε να ψηφισουμε χωρίς πρωινό βαπορι???? Απαράδεκτο!!!θα έπρεπε να ντρεπονται.

Ανώνυμος είπε...

Μπηκε το θεολογος την κυριακη το πρωι

Ανώνυμος είπε...

Θες να το έκαναν επίτηδες όλα παίζονται. Θζny

Ανώνυμος είπε...

Θα βαλουν και το πρωι μην ανησυχειτε θελουν ψηφους... κοιταξτε να σκεφτειτε πριν ψηφησετε μην σας τρομακρατουν..διοτη εχουμε πολλες συμβασεις ακομη , μνημονιακες δεσμευσεις που τις εχουν ψηφισει αυτοι που μας δεσμευσαν και ειναι βαναυσες στον μεσο και φτωχο ελληνα , οι πλουσιοι ετσι και αλλιως δεν τους πειραζει κανεις οποιος και να βγει παλι θα ειναι ανετοι οπως παντα..να σκεφτουμε τον κοσμο που πεινα, κρυωνει , και δεν μπορει να εχει τα απαραιτητα για να ζησει η χρεωνεται καθε μηνα με λογαριασμους που δεν μπορει να τα πληρωσει... ολοι μας τα ζουμε αυτα και υποφερουμε ενω μας κοροιδευουν οτι θα μας σωσουν πιοι... αυτοι που μας κατεστρεψαν , αλλα θελουμε μεγαλη προσπαθεια και απο τους νεους ,δεν αντεχουμε αλλο φορους,ψεμα , φοβο, καταστροφη και βαναυσα μνημονιακα απανθρωπα μετρα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΥΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία βρήκαμε το βαπόρι τωρα πρεπει να βρούμε ΚΑΠΙΟΝ να ψηφίσουμε να διαλέξουμε ΚΑΠΙΟΝ απο τα 23 κόμματα μάλλον την κανελλη ΘΖ ΝΥ