Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συγνώμη


Θέλω να ζητήσω  συγνώμη για την δημοσίευση των κακόβουλων ανώνυμων  σχολίων στην ανάρτηση "Τα φανάρια της Χώρας" πριν από μία εβδομάδα όπου αντί να ειπωθεί μία  λύση , βρέθηκε γρήγορα και με μπόλικη δόση κόμπλεξ η αιτία του κακού μας και μάλιστα χωρίς καν να ζητηθεί ενώ συγχρόνως  δημιουργήθηκε μία  γελοία αντιπαράθεση συλλόγων. Δεν χρειάζεται να υπερασπίζω κανένα σύλλογο γιατί όλοι μας ξέρουμε την προσφορά του κάθε ένα αλλά και δεν θα κάτσω να υποδείξω ήθος  γραφής στον καθένα  και ούτε να προσέχω τι θέλει να πει ο κάθε ανώνυμος ποιητής, απλά θα κάνω κάτι που έπρεπε να είχα κάνει νωρίτερα αλλά πίστευα στις καλές προθέσεις:  
Στον Περίγυρο  δεν θα δημοσιεύονται πλέον ανώνυμα σχόλια:
α) που δεν είναι σχετικά με το  θέμα της ανάρτησης
β) με υβριστικό περιεχόμενο  που  σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα μεταξύ των σχολιαστών

 Τέλος τα σχόλια θα πρέπει απαραίτητα να είναι γραμμένα με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και  όχι με greeklish, εξαιρούνται οι Έλληνες της διασποράς που δεν έχουν ελληνική γραμματοσειρά. 

Τα σχόλια της ανάρτησης δεν θα σβηστούν, θα μείνουν ως ένα είδος γραφής μας μιας και ενισχύουν τους επιεικείς χαρακτηρισμούς που κατά καιρούς έχουμε κερδίσει ως κάτοικοι της  νήσου ταύτης.

                                                                         Και πάλι συγνώμη       

2 σχόλια:

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

'Εχει επικρατήσει δυστυχώς στα bloggs η τακτική της ανωνυμίας με ό,τι κακό συνεπάγεται. Εμπάθεια, κακοβουλία, συκοφάντηση, έλλειψη θάρρους γνώμης. ' Εχω πει και παλαιότερα ότι η ανωνυμία αποτελεί συνήθως το ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ. Προωθεί και δημοσιοποιεί κάθε φορά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του επιπέδου των συζητήσεων ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ . Κριτική των πάντων, εκ του ασφαλούς, χωρίς την ανάληψη προσωπικών πρωτοβουλιών και ευθυνών.
Και μιά και το έφερε η αφορμή, θα πρότεινα άλλη μία φορά ότι είναι καιρός να αναληφθεί επιτέλους μία πρωτοβουλία - εκ μέρους ίσως της Κινηματογραφικής Λέσχης - για την ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΔΡΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΟΜ.Α.Σ.), όπως έχουν κάνει και σε άλλα νησιά (λ.χ. στη Νάξο). Εν όψει των διαμορφούμενων εθνικών συνθηκών και των αναγκών της 'Ανδρου , ο τόπος χρειάζεται πλέον επιτακτικά μία κοινή φωνή στην διεκδίκηση , προβολή και αντιμετώπιση ζητημάτων (οικονομικών, κοινωνικών, πολιτιστικών, συγκοινωνιακών, περιβαλλοντικών, ενεργειακών ) , εκτός, αλλά και προς επίρρωση των Δημοτικών και Περιφερειακών αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων.
Καιρός να σταματήσουν οι ανούσιοι διαγκωνισμοί και οι επικαλύψεις μεταξύ των Συλλόγων αλλά να ενωθούν όλοι οι υγιείς και δυναμικοί Ανδριακοί Σύλλογοι, αλλά και όσοι άλλοι μπορούν να προσφέρουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους για τον ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΌ που είναι η βιωσιμότητα, η ανάπτυξη , η ποιόητητα ζωής του νησιού μας.

καψοραχη είπε...

καλο ακουγεται αυτο...φτανει να μεινουν μακρια απο την πολιτικη και τους πολιτικους! θαυματα μπορουν να γινουν με ενωμενους τους απλους πολιτες που κινουνται με γνωμονα μονο την αγαπη στον τοπο τους και στον συνανθρωπο!φτανει να ειμαστε ολοι μαζι με ανοιχτα μυαλα και ισιες πλατες!!!!!!

και επειδη συμφωνω με την κακογουστια και την ανευθυνοτητα των ανωνυμων σχολιασμων το εχω καναπει και το επαναλαμβανω...
ειμαι η Κουερινη Ανυση Μαρια απο τα Λειβαδια!