Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πρόσκληση της Λαϊκής Επιτροπής Άνδρου

Η Λαϊκή Επιτροπή της Άνδρου καλεί τους συμπολίτες μας στη Συνέλευσή της την Παρασκευή 17 Φλεβάρη, 18:00, στο Δημοτικό Κινηματογράφο της Χώρας

Μετά το τυφώνα των νέων μέτρων της κυβέρνησης και των κομμάτων που τη συναποτελούν και μετά την ψήφιση του 2ου Μνημονίου, η καθημερινή διαβίωση των οικογενειών μας γίνεται ακόμα πιο δραματική.
Με το νέο κύμα μείωσης των μισθών και των συντάξεων, την αύξηση της φορολόγησης, την επιβολή χαρατσιών και στην αγροτική γη, τη νέα αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μας, την αύξηση των αντικειμενικών αξιών και την κατάργηση φοροαπαλλαγών, την περικοπή των φαρμάκων και των άλλων δαπανών για την υγεία, την κατάργηση στοιχειωδών κοινωνικών παροχών, όπως η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία, οδηγούν την λαϊκή οικογένεια στη χρεοκοπία.
Τώρα είναι η ώρα να απαντήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε την πραγματική μας δύναμη. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε να μένουν χωρίς ένα πιάτο φαΐ οι παιδικοί σταθμοί, χωρίς θέρμανση τα σχολεία, χωρίς επίδομα, φάρμακα και ιατρική περίθαλψη οι άνεργοι, χωρίς ρεύμα τα νοικοκυριά και οι μικροεπιχειρήσεις.
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ
Δεν έχουμε, δεν πληρώνουμε τα χαράτσια της ΔΕΗ
Κανείς δεν είναι μόνος
Όλοι μαζί μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε
ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ
Όταν πάνε να κόψουν το ρεύμα:
Ξεσηκώνουμε τη γειτονιά, ειδοποιούμε με τα τηλέφωνα και με όποιο τρόπο έχουμε τη Λαϊκή Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: