Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στην Χώρα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

για αυτή την εικόνα και μόνο αξίζει να προσφέρουμε όλοι. Χωρίς σχόλια και κακίες. Καλές γιορτές

Φώτης Δημητρίου είπε...

Σας γνωρίζουμε οτι τα έσοδα από τα χθεσινά κάλαντα που έπαιξε η Φιλαρμονική θα δωθούν στο Σύλλογο το Χαμόγελο του ΠΑιδιού που αυτό το διάστημα έχει όσο ποτέ άλλοτε τη βοήθεια και στήριξη όλων μας. Καλές γιορτές σε όλους !!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια . Αν ξεραμε και ποσοι συμπολιτες εχουν την αναγκη της στηριξης μας ισως να μπορουσαμε να τους συνδραμουμε. Υπαρχει καποιος φορεας που να εχει τετοια στοιχεια;
Υπαρχουν πληροφοριες οτι συνανθρωποι μας ψαχνουν στους καδους για τροφη ή οτι γεροντια εχουν μεινει μονα τους... Μπορουμε να κανουμε κατι;
Χρονια καλα με υγεια , λιγοτερη πενια και περισσοτερο χαμογελο.

Ανώνυμος είπε...

Και του χρόνου παιδιά ακόμη ποιο καλά. Πολύ ωραία εικόνα στην αγορά. Αξίζει τον κόπο η προσπάθεια. Ας σταματήσει επιτέλους η γκρίνια και ας αγκαλιάσουμε όλοι όποια καλή προσπάθεια γίνεται στο νησί.

καψοραχη είπε...

ευχομαι η αλληλεγγυη των παραπανω σχολιων να ειναι ενδεικτικη οτι πλεον σκεφτομαστε σαν ενα τεραστιο "ΕΜΕΙΣ" και εχουμε ξεφυγει απο την εικονικη και πλαστικη και ψευτικη προστασια του "ΕΓΩ".....υπαρχει πολυ δυστυχια εκει εξω και ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!αυριο κανεις δεν ξερει τι τον περιμενει!
ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου να ειστε ολοι γεροι και του χρονου παλι να απολαυσουμε τετοιες εικονες απο το νησι μας! το νησι που οπου και αν παμε μας ακολουθει κρυμενο καλα μεσα στην καρδια!