Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η Κατερίνα Πολέμη παρουσιάζει τραγούδια της στον πολυχώρο "ΦΑΟΥΣΤ"

Η 23χρονη  Κατερίνα Πολέμη θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Αθήνα τραγούδια της από το  πρώτο της cd "Spread the Music Not the Name". 
Για δυο συνεχόμενες βραδιές- Πέμπτη 1/12 και Παρασκευή 2/12- το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία  να γνωρίσει την νεαρή συνθέτρια- τραγουδίστρια  και ν' ακούσει τις  theatrical gypsy jazz συνθέσεις της, μαζι με αγαπημένα βραζιλιάνικα κομμάτια και "ότι άλλο προκύψει εκείνη τη στιγμή" , στo νέο bar-theatre Faust στο Μοναστηράκι.
Η Κατερίνα που γεννήθηκε στο Λονδίνο από Βραζιλιάνα μητέρα και Ανδριώτη πατέρα, σπούδασε μουσική στο φημισμένο Berklee College of Music στις ΗΠΑ οπού έζησε 5 χρόνια.
Από τον περασμένο Απρίλιο κάνει συναυλίες στη Βοστόνη, Νέα Υόρκη, Βραζιλία και Ελλάδα. Πέρα από τα αναρίθμητα μικρά τζαζ μπαρ ανά τον κόσμο, έχει τραγουδήσει στο Carnegie Hall, στο Boston Symphony Hall, στο Hatch Shell of Boston και το Regatta Bar.

Στο βίντεο η Κατερίνα ...

παρουσιάζει το τραγούδι της "Hey Mr."  στο  the Storytellers Concert at Berklee College of Music.
Katerina Polemis :Vocals-Guitar, Ali Rapetti : Vocals,  Andrew D. Smith : Upright Bass

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ