Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ανήμερα





Φωτογραφίες : ΦΩΤΟ ΑΝΔΡΟΣ 


στο Γαύριο



Photos: Kostas Kastradas

9 σχόλια:

George Mantjoros είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ.
ΟΙ ΦΟΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη Χρόνια Πολλά!
Νάσαι καλά να μας μεταφέρεις πάντα στην αγαπημένη μας ΄Ανδρο με το δικό σου μοναδικό τρόπο.

rematia είπε...

Chronia polla Vaggeli

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΙΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΠΟΛΕΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΟΝΟ Η ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Ο Κος Πολέμης πληρώνει για να γίνει μια σωστή φιλαρμονική. Τώρα αν αυτή ανήκει στον Δήμο ή στον ΜΟΥΣΑ δεν νομίζω οτι αλλάζει κάτι. Ισα ισα που τώρα ο Δήμος δεν ξοδεύει χρήματα για αυτό, που δεν είναι και λίγα. Φίλε ανώνυμε, έχεις δεί πιστεύω τι ηλικίες είναι τα μέλη της φιλαρμονικής? Το 90% είναι παιδάκια του δημοτικού και μόνο 10% είναι Γυμνασίου-Λυκείου. Ειδικά της τελευταίας τάξης, κανείς. Δεν είναι εύκολο ακόμη σε αυτά τα παιδιά να κάνουν παρέλαση παίζοντας όργανο. Αν θέλατε αμέσως παρελάσεις η Φιλαρμονική θα έπρεπε να είχε πλαισιωθεί απο τους παλιούς που γνώριζαν όργανο και όχι να κριτικάρεται. Η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη και το αποτέλεσμα θα φανεί σύντομα. Πάντως όποιος θέλει να βοηθήσει απο τους παλιούς είναι ευπρόσδεκτος. Σ.Μ. (Ενας πολύ παλιός που συνεχίζει ακόμη το σπορ).

Ανώνυμος είπε...

Σε όλο τον κόσμο οι Φιλαρμονικές δεν υπάρχουν για να παιανίζουν μονάχα στρατιωτικά εμβατήρια, αλλά για να εμφανίζονται σε διάφορων τύπων εκδηλώσεις. Στην περίπτωση της Φιλαρμονικής Άνδρου αυτό το διάστημα γίνεται μία καταπληκτική δουλειά από το μαέστρο και τον βοηθό του, οι οποίοι υπερβάλλουν εαυτούς με τα παιδιά σε τόσο μικρή ηλικία, όσον αφορά το κομμάτι της εκμάθησης. Δεν μπορείς να απαιτήσεις απο ενα επτάχρονο παιδί να μάθει όλα όσα θέλουμε εμείς οι "μεγάλοι" να ακούσουμε σε μια εθνική εορτή! Εχει γίνει κάλεσμα σε παλαιά μέλη της φιλαρμονικής, αλλά μονο λίγοι έχουν δώσει το παρόν στη νέα προσπάθεια αυτή που πλαισιώνεται από τον Μουσικό Σύλλογο ως φορέα συλλογικό. Ας καταλαβουν ορισμένοι οτι καθετί που γίνεται είναι για καλό και μόνο και αντί να ασκούν κριτκές και μάλιστα αρνητικές, να πλαισιώσουν το νέο σχήμα για να βγεί κατι καλό από αυτό. Η φιλαρμονική εξάλλου είναι ανοιχτή σε όλους και δεν ανήκει σε κανέναν, ανεξάρτητα από το ποιος ή ποιοί την χρηματοδοτούν. Και στην προκειμένη περίπτωση οι κύριοι χρηματοδότες της προσπάθειας αυτής, έχουν δώσει παρα πολλά: ας μην είμαστε αγνώμονες λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Επειδη μαζευτηκαν πολλοι 'παλιοι' εδω που υποστηριζουν τον φιλο τους και 'αφεντικο' της φιλαρμονικης θα πρεπει να ξερετε οτι απο παλια στην φιλαρμονικη επαιζαν παιδια του δημοτικου που δεν ηταν ΟΛΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ αλλα και 11-12 οποτε ειναι αστοχο το σχολιο σας σχετικα με την ηλικια.Οσο για την δουλεια που γινετε τωρα δεν εχω ακουση κανεναν να πει κατι κακο.Απλα δεν νομιζω οτι δεν μπορουσαν 2-3 παιδια που παιζουν τυμπανο να βγουν εστω την ωρα της παρελασης στο Δημαρχειο και να δωσουν βημα(με τα οποια λαθη τους που λιγοι θα τα 'επιαναν'και ακομα λιγοτεροι θα τα σχολιαζαν πιστεψτεμε)Ετσι δεν θα μπορουσε κανεις να πει οτι η φιλαρμονικη δεν βγαινει για 'αλλους λογους'....)ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ που επαιζε στην φιλαρμονικη της Χωρας οταν ο μικροτερος ηταν 11 ετων και ο μεγαλυτερος 15

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε, αφού είσαι και εσυ απο τους παλιούς της Φιλαρμονικής έλα να βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς.

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ πολύ φίλοι μου ανώνυμοι και επώνυμοι αν έχετε οποιαδήποτε απορία για την πορεία της φιλαρμονικής και τις εμφανίσεις τις να απευθυνθείτε στα κατάλληλα άτομα!
Με εκτίμηση προς όλους Βιτσεντζάτος Αναστάσιος