Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ωχ!

25 σχόλια:

κακιας είπε...

δεν πληρωνω δεν πληρωνω

Ανώνυμος είπε...

καιρός ήταν.....!!!

Ανώνυμος είπε...

Πεταμενα λεφτα ρεεεεε. βαλατε μπαρα στο στενο πριν το ταχυδρομιο. Ωραια, οταν περναει λεωφορειο και γινεται ενας πανικος και τα αμαξια δεν θα μπορουν να χωθουν πουθενα για να ξεμπλοκαρουν θα με θυμηθειτε!

Birdflu είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

καψοραχη είπε...

σαν καλο μου φαινεται εως ΠΟΛΥ καλο θα ελεγα! μπραβο!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΜΑΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΘΕΙ.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟ THLECONTROL ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ?

Aνωνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλή κίνηση..μπράβο!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
TOY ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;;;;
Η ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ;;;;
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάνετε κάτι με τα σκουπίδια. Τώρα δεν υπάρχει κόσμος και δεν υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες. Οι μέρες της Θεοσκεπάστου και Πάσχα πλησιάζουν. Δεν είναι απλό αλλά κάτι δεν πρέπει να γίνει? Οχι μόνο ανακοινώσεις.

Για τις μπάρες μπράβο. Πολύ καλή κίνηση. Περιμένω να το δώ και στην πράξη.

Ανώνυμος είπε...

pio tilekontrol kai pio germaniko kleidi lete vre???

ΚΑΚΙΑΣ είπε...

Το κλειδι ειναι πολυγωνο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ (ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ). ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ. ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΛΙΜΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ: "ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ, ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟ, ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ".

κακιας είπε...

Ωραια ιδεα πως δεν το ςκεφτικαμε.Ολα στο Γαυριο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ????? ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9.30 ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ?????

efi είπε...

μπραβο για την πρωτοβουλια και αυτη τη σωστη κινηση που εκανε ο δημος, ελπιζω να σωθει ετσι ο πεζοδρομος. ανησυχω λιγο για το εαν θα επιτρεπετε να περνανε τα μηχανακια. μηπως οσοι δεν μπορουν να ζησουν χωρις καποιο μεσο μπροστα απ το σπιτι τους αγορασουν μηχανακια και πηγαινοερχονται στην αγορα. ηδη βλεπω μηχανακια παρκαρισμενα μεσα στη χωρα, υπαρχει καποιο μονιμο στην αλφα τραπεζα. ειναι για αναπηρο? θα πρεπει ο δημος να βαλει ταμπελα επεξηγηματικη διπλα στις μπαρες ωστε να ξερουμε τι επιτρεπετε, και ελπιζει κανεις εαν ειναι σαφες να ντρεπονται να παρανομουν.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η Ουρανια ειναι πολυ ομορφη!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΕΚΤΟΣ ΑΝΔΡΟΥ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ;;;
MΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως το μέτρο δεν εφαρμόζεται. Νομίζω οι μπάρες μπήκαν για εντυπωσιασμό. Αν δεν φύγουν τα ΤΑΞΙ απο εκεί το μέτρο δεν θα λειτουργήσει. Κρίμα τα λεφτά που ξοδέυτηκαν. Μόνο ανακοινώσεις !!! Λόγια και μόνο λόγια. Τα αυτοκίνητα ανεβοκατεβαίνουν την Αγορά ανεξέλεγκτα. Επιτέλους εφαρμόστε στην πράξη και κάτι !!! Οχι μόνο πομπώδεις εξαγγελίες !!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ Η ΜΟΝΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

πρωσωπικα ειμαι με την προεδρινα κ την παω γιατι η παρουσια της κ μονο μου βγαζει ενθουσιασμο κ δραση αλλα ρε... βαγγελη μια κ ασχολεισαι κ με την οικοδομη υπαρχουν σακοι μεγαλοι που τους λενε μπουρδες βαλτε οπου μπορειτε να κρυψουμε μαζι με ολα αυτα που πετανε οι πολιτες κ αυτα που πετανε οι ενεργοι...πολιτες αφου δε μπορουμε να κοιταμε κατω ας κοιταξουμε πανω εχει πανσελληνο αποψε κ ειναι ωραια.....

Ανώνυμος είπε...

Τελικά υπάρχει μήπως κάποιος σοβαρός να βγεί με θάρος και Ειλικρίνεια να απαντήσει τι θα γίνει και πότε θα μαζέψουν τα σκουπίδια βαρεθήκαμαι να ακούμαι λόγια παχιά και ψέματα. Αυτά τα μηχανήματα τώρα τα κατασκευάζουν?