Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Τα χαρακώματα της Χώρας

   Άρχισε και σήμερα Τρίτη ν'απλώνει τα καλώδιά του ο ΟΤΕ με επιβλέποντες τους ταξιτζήδες



Η Δ.Ε.Η. τελείωσε τα σκαψίματα στην Αγορά και αρχίζει να μπαίνει στα στενά και από τον πίσω δρόμο να πηγαίνει στη πλατεία Καΐρη.
Ο Ο.Τ.Ε. από αύριο ακολουθεί από δίπλα τα σκαψίματα της Δ.Ε.Η.και να βάζει τα καλώδιά του ακριβώς δίπλα  προς το κέντρο του δρόμου.
23 Μαρτίου γίνεται με διαγωνισμό η προμήθεια των πρόσθετων μαρμάρινων πλακών και μετά το Πάσχα  αρχίζει η πλακόστρωση .
 Τι άλλο; Υπομονή!


















Η Πέρλα φυλάει τη βρύση από τυχόν επεμβάσεις έτοιμη να ειδοποιήσει την κυρία της  Εφορείας νεωτέρων μνημείων

12 σχόλια:

sgouro είπε...

Φύλαγε τα έρμα Περλίτσα μου...

Βαγγέλης είπε...

χαχαχαχα
άψογο σχόλιο Ευάγγελε...
άντε καλά τελειώματα με τις εργασίες

SPYROS AP TA LEYKA [Mερακλης] είπε...

καντε υπομονη παιδια ειναι ισως κατι καλυτερο.....

καψοραχη είπε...

Φοβαμαι...η εμπειρια μας λεει οτι ποτε σε αυτον τον τοπο οτι χαλιεται φτιαχνεται καλυτερο....ειδικα οταν προκειται για τις υπεροχες πλακες της αγορας..ειδικος δεν ειμαι και δεν θα κανω την εξυπνη αλλα αναρωτιεμαι..υπαρχει σχεδιο να ξαναφτιαχτουν...η λογω κοστους και ανεγκεφαλιας σε λιγα χρονια η αγορα θα ειναι μια ακομα ασφαλτος????

Ανώνυμος είπε...

Πριν απο χρονια η αρμοδια υπηρεσια υποχρεωσε να ξανατοποθετουν οι πλακες διοτι ειχε καλυφθει η περιμετρος της γουρνας 2-3 ποντους πιο ψηλα απο την βαση της. Τωρα απο οτι ειδα η γουρνα εχει σπασει. Σε αυτη την περιπτωση τι γινεται;
Κοντομαρκος Γεωργιος

Vangelis Loukisas είπε...

ο νυν δήμαρχος με υποχρέωσε να τοποθετήσω χαμηλότερα τις πλάκες μετά από έντονες πιέσεις της ψηφοφόρου του και ιδιοκτήτριας του δίπλα καταστήματος ,φοβούμενη μην πλημμυρίσει η περιουσία της!
Η βρύση ήταν σπασμένη από τότε και η υπηρεσία δεν είχε ειδοποιηθεί για την βρύση αλλά για την νέα πλακόστρωση που έκανα στις σκάλες.
γι' αυτό και όλες οι βρύσες έχουν τα χάλια τους

SPYROS AP TA LEYKA [Mερακλης] είπε...

βεβαια οταν πληρωναν οι Εμπειρικοι οι Γουλανδρηδες οι ... οι... ηταν καλοι τωρα κανενας σεβασμος για αυτα τα αριστουργηματα που γιναν στο χερι...αλλα οταν πληρωνει αλλος καλα ειναι.................ντροπη μας

αντωνης είπε...

εμεις οι ανδριωτες που μενουμε στην Αθηνα,ανυπομονούμε να έρθουμε στην άνδρο μας το Πάσχα, θα τα περάσουμε ειρηνικά ή σαν βομβαρδισμένο τοπίο?

sgouro είπε...

Για καλό και για κακό πάρε κάνα φακό μην πέσεις σε καμιά τρούπα...

αντωνης είπε...

μήπως λεω μήπως να πάρουν περισσότερα μέτρα ασφαλείας?κανενα φως προειδοποιητικό εκεί που έχουν τα σίδερα?φοβάμαι μήπως κάποιο παιδάκι ή γιαγιούλα που θέλει απο περιέργια να παει κοντά να δει τα καλώδια διοτι έχουμε την φιμη της περιέργιας, θα πέσει.

sgouro είπε...

Πάρε λαμπάδα με κράνος για το βαφτιστήρι και για τη γιαγιάκα κάνα κερί...

Ανώνυμος είπε...

rr paidia..i agora einai eleos...piga tora..ka8ara deutera..prin kanoun toses tripes kai ixa tin tixi kai katevika me amaxi mexri tin platia korai..tora to pasxa..dn gnt..na katevi kanenas..agora..o dromos einai xalia gematos tripes pantou..dld mn rixnoume se allous tin eu8ini ston manoli na tis rixoume ston dimarxo..p anti na kani viologiko ka8arismo ka8ete kai kernai ston platano pikilies..eleos me ta lefta tou andrioti..ante gm to spiti t..