Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Λαϊκή Σκηνή Άνδρου

Νέος ανδριώτικος θίασος δημιουργήθηκε και το όνομα αυτού «Λαϊκή Σκηνή Άνδρου» ,όλο τον χειμώνα κάνουν πρόβες και στις 17 ,18, 19, 20,21, 24, & 25 Απριλίου παρουσιάζουν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο της Χώρας την σύγχρονη κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Μπαμπάδες με ρούμι» σε σκηνοθεσία Κώστα Τσαπέκου

          Διανομή ρόλων:
Χρήστος : Γιώργος Ανθιμόπουλος
Βάσω : Όλγα Κοκότη
Τζένη: Νίκη Μίγγα
Βέσκο : Μαρία Τερζάκη
Ρόη: Αθηνά Τσίντα
Παναγιώτης: Γιώργος Μαγγανιώτης

Υπόλοιποι Συντελεστές:
Σκηνικά : Βασίλης Κοκότης
Φωτισμοί: Αδάμ Τσαπέκος
Ήχοι : Μίνα Κοκότη
Φροντιστήριο: Χρυσάνθη Τσαπέκου
Αφίσα : Βασίλης Κοκότης
τα κουστούμια : ομαδική επιμέλεια
Λένε για το έργο τους οι δημιουργοί :
«Στη δεκαετία του '80 γεννήθηκε μια νέα εποχή αμοραλισμού και ελαφρότητας. Τα πάντα μπορούν να γίνουν χωρίς επιπτώσεις αλλά και χωρίς τύψεις. Γιατί οι τύψεις είναι αποτέλεσμα της συνείδησης. Και αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική διαφορά της σημερινής κοινωνίας με τη χθεσινή. Η έλλειψη συνείδησης. Πράμα που κάνει τα μικρά καθημερινά μας εγκλήματα να μοιάζουν ασήμαντα, αναίτια και γελοία. Δεν έχουν καν τη γοητεία της ανηθικότητας. Το μαύρο μεγαλείο του κακού όταν γίνεται με επίγνωση.
Στους μπαμπάδες με ρούμι προσπαθήσαμε να γράψουμε την ιστορία ενός τέτοιου γελοίου εγκλήματος. Την κωμωδία έξι ανάπηρων, ανόητων, ανήθικων, κακόμοιρων και απελπισμένων καθαρμάτων.»
Εισιτήρια προπωλούνται στο κατάστημα
«Παραπόρτι»   , πλατεία Καΐρη (τηλ.22820-23777)

1 σχόλιο:

καψοραχη είπε...

μπραβο παιδια...σας ζηλευω τοσο..
μου αρεσει που καμια φορα μιλωντας σε δικους μου ανθρωπους εκει και παραλληλιζοντας την ζωη μας στην Ανδρο και στην Αθηνα ακουω την φραση " ναι αλλα εσεις εκει μπορειτε να πατε και καπου... θεατρο,σινεμα..εφω ο χειμωνας ειναι αγριος και μοναχικος"
παιδια...θεατρο εχω να παω χρονια παρολο που το λατρευω και σινεμα παω 1 φορα στους δυο μηνες παρολο που επισης το λατρευω...οσο για φιλους περιμενω ενα Σαββατο να κανω 1 η 1,5 ωρα ταξιδι με το αυτοκινητο ΜΕΣΑ στην πολη για να τους δω!αυτη η πολη στα μασαει ολα...νευρα,ζωη,χρονο...

να ειστε καλα και παντα τετοια!