Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Στο Νηπιαγωγείο της Χώρας Άνδρου φτιάχνουν βλασερά

8 σχόλια:

eirini vlastari είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

καψοραχη είπε...

αχ βρε εξαδελφη!!! εισαι ανεκτιμητος θησαυρος!!!!να προσεχουμε για να σε εχουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΟΟΟ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ....


ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ...

KOULOURITSA είπε...

GIA SOU VRE XARIKLIA AKOURASTH KI'AVARETH,NA ZHSEIS 1000 XRONIA,TI WRAIA VLASERA EIN'AYTA? - XRONIA EIXA NA AKOUSO AYTH TH LEKSH - STILE KAI EDO KANENA,H KALHTERA STILE MOU TH SYNTAGH NA TA FTIAKSO KI'EGO FENONTE APITHANA!!!!!! VAGGELH MHN KSEXASEIS NA TO PEIS STH XARIKLIA ETSI???

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στη κυρία Χαρίκλεια και το κύριο Βαγγέλη. Είναι καταπληκτικοί και εκ μέρους των γονέων των μαθητών τους ευχαριστούμε .....

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια. Τέτοιους ανθρώπους σαν την κ. Χαρίκλεια και τον κ. Βαγγέλη χρειάζεται ο τόπος μας!

efi είπε...

δεν τα ξερα και δεν τα χα ακουσει τα βλασερα αλλα να! μαζι με το νηπιαγωγειο μαθαινω κι εγω τις παραδοσεις του νησιου μας. ενα μεγαλο μπραβο στην Χαρικλεια που μ ολες τις δουλειες της βρισκει τον χρονο να βοηθησει μ ενα σουσιαστικο τροπο. και στον βανγκλουκ φυσικα που μας κραταει ενημερους. να στε καλα, και να μαθαινετε και σε μας αυτα που δεν ξερουμε για τον τοπο μας. ομορφες παραλιες, μαγειρικες, αλλα και σκουπιδια και πεταμενα τεμπλα. η επικαιροτητα της ανδρου δοσμενη μ ενα μοναδικο τροπο, με ευαισθησια και συνεπεια. αυτο το μπλογκ αξιζει μπραβο και αναγνωριση (δεν περιμενω απ τις αρχες φυσικα αλλα απο εμας τους αναγνωστες)

κουκουρουκου είπε...

μπραβο για την ηδεα!!!!