Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Έτσι σώζονται οι ψυχές (1)

Το παλιό χειροποίητο ζωγραφιστό τέμπλο  στα σκουπίδια για κάψιμο και μέσα το καινούριο αθάνατο και γκλαμουράτο δωρεά υπέρ σωτηρίας της ψυχής αποδήμων συγχωριανών.
Μόνιμοι κάτοικοι χωριού : οκτώ!






7 σχόλια:

καψοραχη είπε...

Βαγγελη μου γλυκε εξαδελφε χρονια πολλα να τους χαιρεσαι ολους και πιο πολυ το Χαρικλακι μου το γλυκο μου ξαδελφακι!
φιλια πολλα σε ολους!
Μαρια-Φωτης και παιδια

καψοραχη είπε...

ξεχασα...ποια εκκλησια ειναι αυτη? εμ βεβαια! θα πρεπει να ταιριαζει και το τεμπλο με το τζιπ!!!

μπουρλοτοοοοοοοο!!!! στα μυαλα!

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν τοσο ανεγκεφαλοι ανθρωποι?Μεχρι και το δεσποτικο πεταξαν στα σκουπιδια!!!Ακομα κι αν το καινουργιο ειναι ανωτερο ποιοτικα,δεν υπηρχε λογος να πεταχτει το παλαιο.Θα μπορουσαν καπου αλλου να το φυλαξουν.

Ανώνυμος είπε...

την επομενη φορα, που θα δινουμε χρηματα στην εκκλησία, θα ζηταμε τη γνώμη σου....

Vangelis Loukisas είπε...

πολύ ευχαρίστως, άγνωστε & άσχετε
δωρητή!

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται οτι πρεπει να ζητας τη γνωμη ολων.Διαφορετικα χτιζεις το ιδιωτικο σου εκκλησακι για να ικανοποιησεις τη ματαιοδοξια σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν να καταστρέφονται τέτοια κειμήλια!!! Εντάξει δεν ήταν και των Βυζαντινών χρόνων αλλά και από παλιόξυλα να ήταν φτιαγμένο το παλιό τέμπλο και ο δεσποτικός θρόνος πάλι καμιά πενηνταριά χρονών θα ήταν, ε είναι κρίμα να καταλήγουν σαν μπάζα στα σκουπίδια. Εδώ κοιτάμε να σώσουμε ότι μπορούμε απ’ τα παλιά τα χρόνια και να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού και εσείς το κάνατε ρημαδιό. Να το χαίρεστε το καινούργιο απαστράπτον τέμπλο της εκκλησίας σας, αλλά να ξέρετε ότι εσείς που το κάνατε αυτό είστε για τα πανηγύρια.

Ένας Βεροιώτης