Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ένωσις Ανδρίων τον Αύγουστο ...





Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών και φίλων της, η «ΕΝΩΣΙΣ ΑΝΔΡΙΩΝ» πραγματοποίησε επιτυχώς ολοήμερη εκδρομή στον Αγ. Κυπριανό, με επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας.
Τους εκδρομείς συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος, κ. Δημ. Πολέμης, η Γ. Γραμματέας, κα Μαρία Βούλγαρη- Δεδελετάκη και ο ταμίας του Συλλόγου, κ. Β. Γαλανός.


Την Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013, η «ΕΝΩΣΙΣ ΑΝΔΡΙΩΝ», ο Σύλλογος Andros Society Inc. της Νέας Υόρκης, ο Σύλλογος Ανδρίων Νέας Ιερσέης «Ο Άγιος Παντελεήμων» και η Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανών Εκπαιδευτικών, τέλεσεαν θεία Λειτουργία και αρτοκλασία στον Ι.Ν. Παναγίας Θεοσκεπάστου Άνδρου, χοροστατούντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη κ.κ. Νικολάου Ιωαννίδη και του Πρωτοπρεσβυτέρου κκ Μιχαήλ Καλαμπούκη, παρουσία πλήθους πιστών και ομογενών Ανδρίων εξ ΗΠΑ.
Στη θεία Λειτουργία συμμετείχε η Εκκλησιαστικη Χορωδία του Γ.Κωβαίου Χώρας Άνδρου. Μετά το πέρας της αρτοκλασίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Andros Society Inc., κ. John Rigas, έλαβε τον λόγο και ενημέρωσε ότι, κατ’ εντολή των μελών του Συλλόγου του  καθώς και του Συλλόγου Ανδρίων Νέας Ιερσέης «Ο Άγιος Παντελεήμων», κατατέθηκε επιταγή ποσού 2.250 δολαρίων ΗΠΑ υπέρ αποκαταστάσεως των επισκευών του Ι.Ν. Παναγίας Θεοσκεπάστου.
Στη  Λειτουργία παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Άνδρου,κ Ι. Γλυνός, ο Πρόεδρος της ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΝΔΡΙΩΝ, κ Αντ. Α. Διαπούλης καθώς και μέλη του Δ.Σ.
 Μετά την τέλεση, προσφέρθηκε καφές απο την ΕΝΩΣΗ ΑΝΔΡΙΩΝ στους παρευρισκομένους στο καφέ «Νίκη»

Περισσότερα στο  site της Ενώσεως Ανδρίων: www.enosisandrion.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και του χρόνου ναμαστε καλα μόνο που ο δήμαρχος ηνε πιο ψηλός ΑΠΟ μένα. θ Ζ NY

Ανώνυμος είπε...

Προτού 6 χρόνια είχαμε κανη μια άλλη δορεαν στο διμο εννα ψυγειον για το νεκροταφιον Ιπο την ιποβλεψη του ν.Θεολόγου .διστιχος κανένας δεν το ανάφερε πουθενά διλαδη ούτε ένα εφχαιστο ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΕΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΆΡΜΑΡΟ ΤΗΣ ΔΟΡΕΑΣ ΠΌΛΗ ΛΗΠΙΤΕΡΟ ΔΕΝ ΙΝΕ ΑΠΟ ΈΝΑ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟ ΆΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΕΜΗΣ ΠΡΟΧΟΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΟ Θ Ζ ΝΥ