Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Κλείνει ο δρόμος στα Γιάλια την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου





Κλείνει ο δρόμος στα Γιάλια αυτή την Δευτέρα για να επισκευαστεί και το υπόλοιπο βυθισμένο τμήμα του δρόμου μέχρι την γέφυρα του ποταμού.
Ο εργολάβος του έργου Γιάννης Βαλμάς εκτιμά ότι η επισκευή του δρόμου θα διαρκέσει περίπου δέκα μέρες.

Στις φωτογραφίες οι εργασίες που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι





14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΩ ΝΑ ΜΑΖΈΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΛΕΣ ΤΗΣ ΠΈΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΖΑ ΟΠΌΤΕ ΝΑ ΜΗΝΙ ΜΌΝΟ ΟΙ ΑΜΩΣ. ΝΟΜΙΖΟ ΤΗ ΛΈΤΕ .??

Ανώνυμος είπε...

Βρε Βαγγελη, γιατι δε διορθωνεις λιγο την ορθογραφια των σχολιαστων σου να μη ρεζιλευονται

καψοραχη είπε...

ελευθερια στον λογο εχουν και οι μη μορφωμενοι ξερετε....και αυτοι ΕΔΩ ζουν!ρεζιλι γινεσαι απο αλλα πραγματα και οχι απο την ορθογραφια!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙΓΟΡΗ ΤΟΝ ΆΛΛΟ ΗΝΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΒΑΓΓΈΛΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΗΣ

tourlitis είπε...

Προς Ανώνυμο του δεύτερου σχολίου. Η ελληνική γλώσσα συμπεριλαμβάνει και τόνους, έτσι για την ορθογραφία που αναφέρεις

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ! ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα χει η μαριορη ο φερετζες της ελειπε, αυτο μας μαρανε η ορθογραφια του ανθρωπου, καλα δεν καταλαβαινουν ορισμενοι οτι ειναι ομογενης , ας μαθουν αυτοι πρωτα να γραφουν και να διαβαζουν και μετα να κανουν τους δασκαλους!!Οσο για το εργο ας τελειωσει επιτελους να δουμε , γιατι ολα τα ξεκινανε και στο τελος τα παρατανε μισα, λεγοντας δεν υπαρχουν λεφτα και κατι τετοιες απιθανες και βλακωδης δικαιολογιες , τα ιδια λενε και για την υπογιοποιηση , τα ιδια ελεγαν και για το λιμανι στην ΧΩΡΑ, που παρεπιπτοντος τις ημερες του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ οταν υπηρχαν οι εν αθηναις ψηφοφοροι γινονταν εργα , ενω οταν μπηκε ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ παγωσαν ως συνηθως τα παντα ως αναφορα το λιμανι αλλο ενα δειγμα της πρακτικης για τα ματια του κοσμου και προκειμενου των ψηφοφορων, ο μαυρογιαλουρος σε ολο του το μεγαλειο!!!!

Ανώνυμος είπε...

8 ΣΧΌΛΙΑ ΤΑ 4για μένα ορεα πάλη καλα και εφχαριστο για την βοηθια για ένα ΕΡΓΩ γράψαμε τόσα πολλα χορης να σιφωνισομε σε τίποτα εκτός απο μένα ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΦΜΑ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ Θ.Ζ N Y

Ανώνυμος είπε...

Re kala kanoun oi europaioi kai troika kai mas ..... eimaste ethnos anadelfon opos eixei pei kai Charry Klin
DE / UK

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει κυριε UK αν και εγω εμενα στας αγγλιες και δεν τραβαγα αυτα που τραβαμε εμεις εδω , θα εκανα και εγω τον εξυπνο, ο καθενας εχει την αποψη του δεν μπορει να ειναι ολες ιδιες, αλλο λοιπον αυτο και αλλο να λεμε καλα κανουν οι τροικανοι που μας εχουν βγαλει το λαδι! ελα και εσυ εδω να δεις ποσα απιδια βανει ο σακος και μετα να λες τετοια πραγματα εκ του ασφαλους απο μακρυα βλεπεις δεν γινεται ολοι να φυγουν, καποιοι πρεπει να μεινουν και να παλεψουν σε αυτην την χωρα και οχι να το βαλουν στα ποδια , δικαιωμα σου να εισαι μακρυα αλλα να τιμας και να σεβεσαι τις θυσιες και τα παθη αυτου του λαου και οχι να λες καλα τους κανουν. Εχεις φανταζομαι συγγενεις εδω που τραβανε τα ιδια, χαιρεσαι λοιπον γι αυτο? Και να ξερεις οτι μετα την σταυρωση ερχετε η ανασταση και εσεις δεν θα εχετε θεση τοτε!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ ΑΡΧΙΚΌΣ ΉΤΑΝ ΝΑ ΜΑΖΈΨΟΥΝ ΤΗΣ ΠΈΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΙ ΠΑΡΑΛΊΑ ΚΑΚΌ ΉΤΑΝ . ΤΕΛΟΣ . ΘΖ NY

Ανώνυμος είπε...

File anonyme isos exases to noima, vevaios kai den mou aresei ayto pou ginete kai mas kaniun kai as milao ek tou 'asfalous' opos les.Alla me aytin tin dixonoia pou mas dernei oloi vriskoun edafos na mas varan... Oso gia tin anastasi to eyxomai oso to taxytero kai as min exo thesi egw.
Xairetismous se oloys alla gia skomi mia fora lypamai gia osa anaferonte se ayto to blog pou to theirousa apo ta poio sivara

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.