Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κάλεσμα του σωματείου των εργαζομένων Δήμου Άνδρου

Μετά από συνέλευση του σωματείου των εργαζομένων ΟΤΑ Άνδρου στις 13-10-2011, αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή μας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις με ΚΑΤΑΛΗΨΗ και κλείσιμο όλων των Δημοτικών καταστημάτων του Νησιού και των υπηρεσιών (ΚΕΠ-Πολεοδομία- Καθαριότητα, ΝΠΙΔ κλπ) εξαιρουμένων των δημοτικών παιδικών σταθμών, την Δευτέρα 17-10-11 και την Τρίτη 18-10-11 και με κορύφωση την συμμετοχή μας στη Πανελλαδική γενική απεργία στις 19 Οκτωβρίου 2011.

Η πολυήμερη κινητοποίησή μας έρχεται σαν αποτέλεσμα των πράξεων της Κυβέρνησης και της Τρόικας που επιτίθενται στην δυνατότητα επιβίωσής των οικογενειών μας όπως και στο σύνολο της Κοινωνίας. Δεν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να παρακολουθούμε άπρακτοι την οικονομική και φυσική εξόντωση των παιδιών μας, των γονιών μας, των συναδέλφων υπαλλήλων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, των αυτοαπασχολούμενων, των ελευθέρων επαγγελματιών, των επιχειρηματιών και εν τέλει ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ελληνικής Κοινωνίας. Αντιστεκόμαστε σε κάθε άδικο μέτρο (απολύσεις, εφεδρεία, περικοπές μισθών, συντάξεων, χαράτσια κάθε απίθανης έμπνευσης).

• ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

• ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

• ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

• ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Καλούμε όλα τα σωματεία εργαζομένων, επαγγελματιών του νησιού και όλους τους πολίτες της Άνδρου σε συμπαράσταση και συμπαράταξη μαζί μας, με την καθολική συμμετοχή στην γενική απεργία στις 19-10-11 και συγκέντρωση-διαδήλωση στην Πλατεία Γηροκομείου Χώρας Άνδρου στις 11:00π.μ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ                       ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΟΒΟΛΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: