Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Η χθεσινή προβολή του Qadir στην αυλή...και οι εθελοντές της ΕΛΙΞ


Μία ακόμη καταπληκτική ταινία της σκηνοθέτη Ανέττας Παπαθανασίου, παρουσία της ιδίας απολαύσαμε χθες στην αυλή του Κινηματοθεάτρου Χώρας. Την ευχαριστούμε θερμά που μας έδωσε την ευκαιρία να προβάλουμε τις αξιόλογες ταινίες της και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σημαντικό της έργο.

Οι 12 εθελοντές της ΕΛΙΞ, του προγράμματος εθελοντικής εργασίας που πραγματοποιείται στην περιοχή της Χώρας ήταν μαζί μας, καλεσμένοι της Κινηματογραφικής Λέσχης και απήλαυσαν εκτός της ταινίας, τα μεζεδάκια που οι φίλοι της Λέσχης έφεραν για να τους περιποιηθούν. Ωστόσο και οι ίδιοι οι εθελοντές έφεραν δικά τους κεράσματα για τους φίλους της Λέσχης. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για τις προσφορές τους προς τους εθελοντές τους John Haines, Mary Omond και Έφη Ραπτάκη.
Η ομάδα αυτή ολοκληρώνει το έργο της την ερχόμενη Τρίτη και εργάζεται στην περιοχή της ρεματιάς Άχλα-παραλίας Άχλα, καθαρίζοντας το μονοπάτι από πυκνή βλάστηση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αδάμ Τσαπέκο και τους φίλους του που βοηθούν και υποστηρίζουν τους νεαρούς εθελοντές.

Το πρώτο πρόγραμμα της ΕΛΙΞ, που εξελίσσεται στην περιοχή του Γαυρίου, ολοκληρώνεται αύριο με σημαντικό απολογισμό εργασιών στο Τσουκαλάδικο Κοζανίτη στον Αμμόλοχο. Μικρή γιορτή θα γίνει για τους εθελοντές σήμερα στο Γαύριο, στην ταβέρνα Μπατή, στην πίσω πλατεία του Γαυρίου στις 20.30'. Όποιος θα ήθελε να γνωρίσει, να ευχαριστήσει ή και να προσφέρει κάτι στους νεαρούς εθελοντές είναι ευπρόσδεκτος. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προγράμματα μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 6977-334334.

Δεν υπάρχουν σχόλια: