Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Εκλογές στον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου

Μεγάλη η προσέλευση των γυναικών στη στέγη του συλλόγου τους το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου για τακτικό απολογισμό και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. έβαλαν οι :
Αθανασίου Ελένη
Βασιλοπούλου Μαρία
Βενετίκη Μαρία
Γλυνού Ελένη
Ζωζούλα- Λαμπριάδου Αργυρώ
Κοκότη Όλγα
Κορρέ Μαρία
Μανάλη Χριστίνα
Μπάλλα -Κοντού Αικατερίνη
Μπανίκα -Αζάπη Ελένη
Μπασιμακοπούλου Μαρία
Ραΐση Φραγκούλα
Σακελλάρη- Βράϊλα Ειρήνη
Χατζηγρηγορίου Ουρανία
Χατζόγλου Δέσποινα
Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη χωρίς προβλήματα και ψήφισαν τελικά 86 μέλη του Συλλόγου .
Στο νέο Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι :
Κορρέ Μαρία (35 ψήφοι)
Βενετίκη Μαρία ,
Κοκότη Όλγα,
Μπασιμακοπούλου Μαρία
ισοψήφισαν (34 ψήφοι)
Σακελλάρη Ειρήνη (31)
Χατζόγλου Δέσποινα (30)
Μπανίκα Ελένη (25)
και στην εξελεγκτική επιτροπή οι:
Λυγίζου Σταματούλα (50)
Μανδαράκα Παρασκευή (51)

     Επινίκια κεράσματα στο "Νίκη"

5 σχόλια:

ΜΑΡΙΑ είπε...

Τώρα ησύχασα

καψοραχη είπε...

Μπραβο στα κοριτσια!!!!!και ιδιαιτερα μπραβο σε ολα τα κοριτσια που γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι τον αντικαπνιστικο νομο!!!!!

ΥΓ. δεν γραφω ανωνυμα...ειμαι η Κουερινη-Ανυση Μαρια του Ηλια και της Χρυσανθης απο τα Λειβαδια εγγονη του Καλαματα και του Στεργιου!

Ανώνυμος είπε...

Ο οποιος αντικαπνιστικός Νόμος δεν εχει συνταχθει για να προστατευσει την υγεία των παθητικων καπνιστων, των καπνιζοντων και των εργαζομενων ,αλλα να γεμισει τα ταμεια του κρατους και να οδηγησει τους παραβατες σε συναλλαγη με τους ελεγκτες. Δειτε το υψος των προστιμων και τι παθαινει μια υποτροπιαζουσα επιχειρηση και θα καταλαβετε το πνευμα του νομοθετη.
Ας πανε οι τιμες των τσιγαρων στον ουρανο αν θελουν να το κοψουν οι θεριακληδες και ας δωσουν το δικαιωμα σε καθε επιχειρηση να επιλεξει αν θα ειναι καπνιζοντων ή μη. Στην πρωτη περιπτωση να επιβαλλεται η τοποθετηση εξαερισμου συμφωνα με τις προδιαγραφες του υπουργειου. Δεν καπνιζω και δεν χαιρομαι οταν βλεπω τετοιες εικονες. Αλλα εδω μιλαμε για μια συνηθεια που εγινε λατρεια και η απαγορευση της συν τοις αλλοις βλαπτει και τα οικονομικα των επχ.σεων.
ΥΓ. Καλη επιτυχια στο Νεο ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών. Με τον καλλικρατη θα εχουν αναβαθμισμενο ρολλο , οντας ενα ενεργο κυτταρο στα πολιτιστικα δρωμενα...

Βαγγέλης είπε...

Πως τα καταφέρνουν οι ανώνυμοι και πετάνε και μία θεωρία συνωμοσίας...
ΕΛΕΟΣ ρε ανώνυμε!!!
Δηλαδή προτείνεις να βάλουμε 10 ευρω το πακέτο για να συνεχίζει να καπνίζει ο φραγκάτος και να αναπνέω εγώ την κάπνα? Δηλαδή τόσες χώρες που έχουν αντικαπνιστικό νόμο το κάνουν για συναλλαγή με τους ελεγκτές? Και η ανοησία με τους εξαερισμούς καλό θα είναι να τη σταματήσετε γιατί αν σου αρέσει να αναπνέεις αέρα (τι παράξενο) μυρίζεις το τσιγάρο από τα 10 μέτρα αν ανάψει κάποιος και δε πας να έχει τουρμπίνα αεροπλάνου πάνω από το κεφάλι του.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

(τα προστιμα για την επχ.ση). 500€ η πρωτη , 1000€ η δευτερη, 1500€ η τριτη και στην τεταρτη παραβαση σου αφαιρουν την αδεια.Για τον καθε καπνιζοντα 50€.Τηλεφωνο για να "δωσεις" το καταστημα που καπνιζουν. Μηναια αναφορα στο υπουργειο απο τους ελεγκτες ποσες παραβασεις εκοψαν....
Στην Ευρώπη οι στατιστικες λενε οτι μαζι με την κριση η απαγορευση του τσιγαρου συνετεινε να κλεισουν ακομα περισσοτερες επχ/σεις.
Φαυλος κυκλος.