Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Από άγνωστη πάντα αιτία

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΦΩΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΨΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 03:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΙΜΗΣ ΟΛΩΝ - ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ. ΧΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ανεξόφλητο θα μείνει και αυτό το χρέος................να μην χαλάμε και τις καρδιές μας!

καψοραχη είπε...

οπως παντα.....

εκεινο που εχω ομως να τονισω ειναι ακομα ενα μπραβο στους εθελοντες αλλα και σε οσους προσπαθησαν.......βλεπετε υπαρχουν ακομα αυτοι οι "γραφικοι" που προσπαθουν να σωσουν περιβαλλον και περιουσιες αλλων χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Όχι απλά μπράβο, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους μας!

Ανώνυμος είπε...

υπήρχε και το όχημα του Κ.Σ Ανδρου, το οποίο επιχείρησε πρώτο με τρείς (3) εθελοντές, το οποίο εκ παραδρομής δέν αναφαίρεται, όπως και να έχει τέλος καλό όλα καλα....!!!!

Ανώνυμος είπε...

που ητανε ο επαρχος και ολοι οι υποψηφιοι?
ανασκελα ,θαρρω ...
εχουμε χααλια .....

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο κύριος Θεολογου ήταν έκει... Αο την πρώτη στιγμή 4.30 περίπου...!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!
ΜΗΠΩΣ TEΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΑΡΩΝ ... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ);!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ.

καψοραχη είπε...

πλακα-πλακα μου εβαλες ιδεες ανωνυμε τελευταιε!!! λες μωρε?

αληθεια ρε οαιδια να ρωτησω κατι...απο ποτε μωρε πρεπει να λεμε μπραβο σε εναν πολιτικαντη που κανει το αυτονοητο???? ελεος δηλαδη!!!ως ποτε αυτο το προσκυνημα ρε παιδια! ποσα πρεπει να ζησουμε εμεις οι Ελληνες για να παρουμε πρεφα μερικα πραγματα!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΜΩΡΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτο έφθασε το όχημα των εθελοντών, και σε λίγο το όχημα του Κ.Σ.Άνδρου. Βέβαια δεν έχει σημασία πιο έφθασε πρώτο και πιο δεύτερο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι και οι δύο Σύλλογοι βοήθησαν σημαντικά στο να σταματήσει η φωτιά, άλλωστε σε όλες τις πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί και οι δυο έχουν δώσει το παρόν με επιτυχή αποτελέσματα. Σημαντικό έργο επίσης πρόσφεραν και οι πυροσβέστες, που πρέπει να αναφερθεί και αυτό. Δυστυχώς όμως, όπως και σε αρκετές αντίστοιχες περιπτώσεις, εμφανίζονται διάφοροι παντογνώστες που θεωρούν τους εαυτούς τους ικανούς και τους υπόλοιπους άχρηστους. Το μόνο που πάντα που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και ΠΑΝΙΚΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

επρεπε να είχα αφήσει έναν απο αυτούς τους προταγωνιστές - παράγοντες να καέι γιατι πέταγε νερό στη καμένη κολόνα της ΔΕΗ της οποίας η παροχή είχε πέσει στο έδαφος...!

καψοραχη είπε...

να εισαι καλα ανωνυμε...κοντεψα να πνιγω την ωρα που διαβασα την αναρτηση σου!!!!!να εισαι καλα...γελασα πολυ......να βλεπαμε πρωταγωνιστη φλαμπε!!!!

Ανώνυμος είπε...

TO THEMA EINAI OTI TELIKA KAIKE TO VOUNO..KAI AS TREXOUN TA PAIDIA TIS PUROSVESTIKIS,K OLOI AFTOI POU VOITHOUN, PANTA TELIKA UPARXOUN ANAISTHITOI ANTHRWPOI POU TO MONO POU UPARXEI STO MUALO TOUS EINAI TO KERDOS,,,,THA EPREPE NA UPIRXE NOMOS POU NA APAGOREUE TO NA KTISEIS SE KAMENO EDAFOS.NA DOUME TI THA EKANAN OLOI AFTOI!

Ανώνυμος είπε...

Το πιστοποιητικό ακαϊας προφανώς δεν το έχεις ακουστά, ε;