Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Καλοκαιρινά

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είχα γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση οτι δεν θα ξανααπάσχολήσω τον περίγυρο με τα σχόλια μου. Βλέποντας όμως τις διάφορες εκδήλωσεις που σιγά σιγά παίρνουν σειρά, μελαγχολώ όταν απο τη μιά γίνονται αξιόλογες προσπάθειες για την παροχή υψηλού επιπέδου πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν επισκέπτες ντόπιους αλλα εκτός Ανδρου με παράπλευρα οφέλη και για τον επιχειρηματικό κόσμο και απο την άλλη έργα υποδομής με την καθυστέρηση στην αποπεράτωση τους αποτελούν τροχοπέδη.
Παράλληλα δημιουργούν πρόβλημα, περαν της τροφοδοσίας των καταστήματων και στην αποκομιδή των απορριμάτων όπου γινόταν με το "μικρό οχημα" . Χαρακτηριστικά το Σάββατο 12/6/2010 κάποιοι-ες που ήθελαν να πιέσουν για την αποκομιδή τους τα μετέφεραν μακριά απο την πόρτα τους και τα κατέθεσαν μπροστά απο το Αγαλμα του Καίρη....Μετά από αρκετή ώρα τα μάζεψαν με μουλάρια.
Και ειναι μια περιοχή που στο σύνολο της αποτελεί τον βασικό άξονα κίνησης επισκεπτών η οποιοι φεύγουν με άσχημες εντυπώσεις. Οι επιχειρηματιες δείχνουμε υπομονή αλλά ταυτόχρονα βλέποντας την καλοκαιρινή περίοδο να είναι προ των πυλών ανησυχούμε έντονα , οτι περαιτέρω καθυστέρηση του εργου θα είναι καταστροφική και θα επιφέρει με δεδομένη και την οικονομική στενότητα, πρόσθετα προβλήματα. Ευχαριστώ και συγνώμη που δεν κράτησα τον λόγο μου ή εθιξα καποιον - ους με τα γραφόμενα μου
Κοντομάρκος Γιωργος