Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ωραίο το λουλούδι αλλά...


Φίλος μακρινός που του αρέσει να βλέπει, κάθε πρωΐ στην κάμερα του Γαυρίου, το καράβι να μπαινοβγαίνει στο λιμάνι του Γαυρίου, ζητά από  τον αρμόδιο να παραμεριστεί η γλάστρα με το λουλούδι γιατί δεν μπορεί να δει το καράβι την ώρα που στρίβει. 

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ηλ.....ς ειναι αυτος που βλεπει την καμερα και το πλοιο που γυρίζει και ζητάει να βγεί το μοναδικό αυτό όμορφο στιγμιότυπο ...με το που την ανοίγεις ? Ειναι η μοναδικη στην Ελλαδα καμερα που την ανοιγεις καθε πρωι,γιατι περιμενεις να δεις με τι μπουκεττο λουλουδι εχει στολιστεί,μεταφεροντας τις ευωδιες κατα εποχη του νησιου μας παγκόσμια !Μπράβο στον Σύλλογοπου είχε αυτήν την ιδέα να στολίζεται κάθε πρωινό με κάτι φρέσκο του νησιού μας..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

θα το φροντίσει ο Αγαμέμνων

Γ.ΞΑΝΘΟΣ είπε...

Η άπόλυτη εφαρμογή της μεταφοράς που δεν μας ενοχλεί: "Βλέπουμε το λουλούδι (δένδρο) και χάνουμε το πλοίο (δάσος)". 'Ετσι κι αλλιώς το χειμώνα, δεν υπάρχουν πλοία (δάσος) για την ' Ανδρο. Το καλοκαίρι πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΑΖΙ!
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ !

Ανώνυμος είπε...

Τελικά με τι ασχολούνται μερικοί άνθρωποι.... Σιγά μη μας ξεφύγει η καδένα της άγκυρας και δεν τη δούμε!!!! Τα φυτά μέσα σ'αυτό το φόντο είναι ό,τι ομορφότερο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο μακρινός φίλος έχει δίκιο κε εμένα δεν μου αρέσει αφτο το φυτο. Κάτι πρέπει να κάνετε .κε ο Ανωνυμος έχει άδικο να αποκαλη τον ανθροπω ..ηλ.. Μαλον περνι παραδηγμα ΑΠΟ τον εανφτοτου. ΘΖny

Μαθιός Μανσόλας είπε...

Τα ευσημα στην Ελενη Ρερρα-Γρηγοριου για το μερακι της να ομορφαινει την εικονα...

Μαθιός Μανσόλας είπε...

οσο για τον φιλο που θελει να βλέπει τη στοφη του πλοιου να της πουμε να τα βαζει λιγο πιο κατω.....

Ανώνυμος είπε...

Οκ ΒΑΓΓΈΛΗ τη δεν σου αρεσε αφτη την φορά ???

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν περισσεύουν οι κάμερες κι έτσι συνδιαζονται και τα δύο!!! Ίσως ομως ο φιλος ο μακρινός να θέλει να προσφέρει μια δεύτερη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΈΧΕΙ ΑΠΟΛΙΤΟ ΔΊΚΙΟ.ΝΝΑ ΔΙΑΛΈΞΕΤΕ ΤΗΝ ΓΛΆΣΤΡΑ ΟΙ ΤΗΝ ΚΆΜΕΡΑ. ΘΖNY

Ανώνυμος είπε...

Ας διαλέξει ο καθένας αν θα μπαίνει η όχι στην κάμερα...

Ανώνυμος είπε...

Εδω ο κοσμος χανεται βαρκουλες αρμενιζουν , τι σχολιαζεται δηλαδη την φωτο , ολη αυτη η κουβεντα γινεται γι αυτο το πραγμα;;;; ρε τι γινεται στον κοσμο, εβγαλε η γυναικα μια ωραια φωτο ενταξει πρεπει να γινει ολοκληρο θεμα γι αυτο;; σιγα να μην λυσουμε και το κυπριακο δηλαδη, ελεος!!!!

Ανώνυμος είπε...

τελικά λεισαμε το θέμα. 14 σχόλια κε δεν βρήκαμε την λύσει. ΕΓΩ ΛΕΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΜΕ ΤΗΝ ΚΆΜΕΡΑ ΤΙ ΛΈΤΕ.

KOULOURITSA είπε...

PROS THEOY OXI,GIA EMAS POY ZOYME MAKRIA APO THN ANDRO AYTH H KAMERA MAS FERNEI TO NYSI MAS MESA STA SPITIA MAS,KAI GEIA STA XERIA S'AYTON POY VAZEI TA OMORFA LOYLOYDIA KATHE MERA BROSTA STON FAKO,THANK YOU...

Ανώνυμος είπε...

Xaxa. Endaxi oi glsra meni Kai oi kamera meni. OLLA KALLA. ΘΖ ΝΥ

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάσια ιδέα με το λουλούδι, είναι σαν πίνακας, ΟΧΙ σαν την κάμερα του Κορθίου όπου από τις 8 του Γενάρη δείχνει σκαλωσιές επειδή θα γίνουν εργασίες στον τοίχο στήριξης .Και να τον γκρέμιζαν τον τοίχο και να τον ξανάκτιζαν πάλι θα είχε τελειώσει.. Αλήθεια αυτές οι εργασίες είναι που λέμε Δημοτικά έργα;;;;;;χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Θρίαμβος 45 ημέρες μετά λειτουργεί η κάμερα στο Κόρθι, χωρίς την παρεμβολή λουλουδιών, και έχει πολλά εκεί..........

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερο εάν το προσέξατε τα λουλούδια ανθίσαν.νομίζω το έκαναν επίτηδες ΘΖ NY

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτη απ το Αμέρικα δεν σε βρίσκω καθόλου μα καθόλου ρομαντικό και καθόλου φιλανθή

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι γλάστρα ούτε μπαλκόνι!!! Βασικά πρόκειται για μια κάμερα σε μια ταράτσα όπου ο άνθρωπος για λόγους καλαισθησίας έχει στερεώσει ενα μπουκέτο στην κάμερα. Επίτηδες είναι τοποθετημένο για να "σπάει" την μονοτονία και να δείχνει πιο ωραίο. Όπως καταλαβαίνετε είναι γούστα του ιδιωκτήτη της οπότε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι (γιαυτούς που παραπονιούντε). Δε λέτε που έχει βάλει και κάμερα και βλέπουμε το μέρος!!!