Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Πρόσκληση της Ενωμένης Κοινωνίας Άνδρου



σας προσκαλεί
στην πρώτη πανδημοτική διαβούλευση
στο κέντρο εστίασης  της Σταυροπέδας
την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:00
Η  παρουσία όλων θα αποτελέσει τη νίκη των πολιτών στα φλέγοντα ζητήματα της Άνδρου, αλλά και την αρχή της κοινοτικής συμμετοχής στις πραγματικές ανάγκες του τόπου.

Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί πάνω στη θεματολογία που αρχικά επιλέξαμε από κοινού, το οποίο είναι: 
"Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας", "Διαχείρηση Σκουπιδιών και Χωροθέτηση Υγειονομικής Ταφής", "Δημοτικά Τέλη", "Τουριστική και Αγροτική Ανάπτυξη".

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενωμένη κοινωνία Άνδρου.άλλο και αφτω τώρα τα εχωμε ΟΛΛΑ.κάθε μέρα ξετριπονι και κάτι κενουργιο ΘΖ NY

Ανώνυμος είπε...

Θα θέλαμε να μάθουμε κάτι περισσότερο , τι είναι αυτό ?

Ανώνυμος είπε...

Αμεση Δημοκρατία κατά τα πρότυπα της αρχαίας Αθηναικής Δημοκρατίας.

Κωνσταντίνος Στρατής είπε...

Αμεση Δημοκρατία, κατά τα πρότυπα της Αρχαίας Αθηναικής Δημοκρατίας κατά τον Χρυσό αιώνα του Περικλή, γύρω στο 450 π.Χ

Ανώνυμος είπε...

¨Αμεση Δημοκρατία είναι εκείνη η μορφή πολιτεύματος στην οποία ο πολίτης αντιλαμβάνεται την ευθύνη, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, συμμετέχει ενεργά στην λήψη των αποφάσεων και δεν αφήνει τα αρπακτικά της εξουσίας να κατασπαράξουν την ζωή του. Καμμιά απόφαση δεν λαμβάνεται ερήμην των πολιτών ή αντίθετα στην θέληση και τα συμφέροντα ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! (πώς είναι η παρούσα κατάσταση....φανταστείτε το ακριβώς αντίθετο)

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω να πω ότι όταν προσκαλείς κάποιον πρέπει να το κάνεις ΕΠΩΝΥΜΑ. Σε όλα τα προσκλητήρια,οικογενειακά και μή, υπάρχει όνομα του καλούντος. Η ανωνυμία σημαίνει φόβος να αναλάβω ευθύνες.Όλα τα άλλα είναι για λαική κατανάλωση!

Vangelis Loukisas είπε...

Εσύ ανώνυμε τι φοβάσε;

Ανώνυμος είπε...

Εάν έρθεις στο σημείο συνάντησης,δεν πρόκειται να συναντήσεις ανθρώπους με κουκούλες,ανώνυμους ή φοβισμένους.Εφόσον λοιπόν έχεις γνώμη, και θέληση να καθορίζεις το μέλλον σου είσαι ευπρόσδεκτος. Δ.Τ.

Ανώνυμος είπε...

μας κάλεσες ανώνυμα σου απαντώ ανώνυμα..απλά και ξάστερα!δεν μπορείς να απαιτείς επωνυμία όταν ο ίδιος κρύβεσαι στην ανωνυμία. Οσον αφορά τον κόσμο που θα υπάρχει αύριο εκει σαφέστατα δεν περιμένω κουκουλοφόρους, αλλά αφου δεν είναι φοβισμένοι στο να ΄΄εκτεθουν΄΄ γιατί δεν αναφέρονται ονόματα, έστω σαν οργανωτική επιτροπή της όλης κίνησης? και ξέρετε κάτι με την στάση αυτή αποθαρείναιτε στο να συμμετέχει κόσμος.και μίλησα και με άλλους που έχουν την ίδια άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντίνος Στρατής σε ένα σχόλιο απάντησε επώνυμα,άρα τα περί ανωνυμίας δεν ευσταθούν και πολύ.Αν θες να γνωρίζεις τα ονόματα αυτών που οργανώνουν την προσπάθεια αυτή εκ των προτέρων,είναι άλλο θέμα.Νομίζω ότι το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση κάθε κοινωνίας,αλλά και η ανάγκη σεβασμού της θέλησης της πλειοψηφίας δεν απαιτεί ονοματεπώνυμα εκ των προτέρων.Κι όπως είπε και ο Λουκίσσας λίγο πριν τι φοβάσε; Καληνύχτα.Δ.Τ

Ανώνυμος είπε...

Τέλος ΠΑΝΤΟΝ είμαστε για κλάματα. γιατί ολλη που δεν εινε καν αδριοτες εδιαφερουντε για την ανδρο ΜΑΣ,,,,,,!!! Αφτη που φοράνε κουκούλες ξερομε πως εινε παράνομη. αφτη που δεν φοράνε εινε πολλη πιο επικίνδυνη νομιζο. Τουλαγιστον με ολλα αφτα καλα θα ήταν ναχαμε κε ΈΝΑ καλο τέλος.θΖNY