Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δήμαρχος Άνδρου για το ρεπορτάζ «αγόρασαν πανάκριβα έπιπλα για Εφορία που δεν υπάρχει» στις ειδήσεις του ΑΛΦΑ


 Την 12 Σεπτεμβρίου 2013 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΦΑ προβλήθηκε ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «αγόρασαν πανάκριβα έπιπλα για Εφορία που δεν υπάρχει».
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εν λόγω αγορά είχε γίνει μετά την ανακοίνωση της κατάργησης της ΔΟΥ Άνδρου και συνδέεται με την κατάχρηση για την οποία κατηγορείται από το τέλος του 2012 η τέως προϊσταμένη της ΔΟΥ Άνδρου.

 Στο ρεπορτάζ υποστηρίζεται ότι ο Δήμαρχος Άνδρου επιβεβαιώνει τα ανωτέρω.
 Προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζονται τα εξής:
 -Ρεπόρτερ του ΑΛΦΑ επικοινώνησε με τον Δήμο Άνδρου και ζήτησε δήλωση από τον Δήμαρχο κ.Γιάννη Γλυνό για το κλείσιμο της ΔΟΥ Άνδρου και τις συνέπειες στους κατοίκους.
 Ο Δήμαρχος δέχθηκε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που υπάρχει με όλα τα έγκυρα ΜΜΕ.

 -Ο Δήμαρχος παρουσίασε αναλυτικά τα προβλήματα που προέκυψαν από το κλείσιμο της ΔΟΥ Άνδρου και την συνεπακόλουθη ταλαιπωρία των κατοίκων.

 -Στην διάρκεια της συνέντευξης υπήρξε και ερώτηση για αγορά επίπλων. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη μοναδική αγορά επίπλων που ο ίδιος γνώριζε και που είχε γίνει το έτος 2007 με την έγκριση των Κεντρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών, χωρίς να την συνδέει με την φερόμενη κατάχρηση.

 -Ουδέποτε επιβεβαίωσε ότι γνωρίζει οτιδήποτε για αγορά των επίπλων λίγο πριν την προφυλάκιση της εν λόγω προϊσταμένης

-Ουδέποτε έκανε λόγο για «σκάνδαλο» αναφορικά με την αγορά των επίπλων, απλά διότι δεν έχει ενημερωθεί αρμοδίως για τα πραγματικά περιστατικά.
 Παρακαλούμε να διευκρινιστούν τα πιο πάνω στοιχεία για την αποκατάσταση της εγκυρότητας και της αξιοπιστίας του συγκεκριμένου ρεπορτάζ στον έγκυρο σταθμό ΑΛΦΑ

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΛΥΝΟΣ

7 σχόλια:

ΖΑΒΑΝΔΡΙΩΤΗΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lPAlbNsm_wo

Ανώνυμος είπε...

Παψτε πια να ασχολειστε με την ΔΟΥ και το δημαρχο και ολες τος αρλουμπες, καιρος για να συμορφώθουμε

Γ. ΞΑΝΘΟΣ είπε...

Τα σαχλοκάναλα της τσόντας , της σκανδαλολαγνείας, της υποκουλτούρας, της οικονομικής και πολιτικής εξάρτησης, της παραπληροφόρησης, δεν ασχολούνται με το κλείσιμο των Δ.Ο.Υ. και τον μαρασμό των νησιών μας γενικώτερα, αλλά κατασκευάζουν ψευδή ρεπορτάζ και κανονικά θα πρέπει να διώκονται για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ούστ να χαθούν οι τηλε-δημοκρατικοί μαϊντανοί.

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτικη ως συνηθως απαντηση πολιτικου : δεν γνωριζει τιποτα, δεν εχει ενημερωθει, ας ψαξουν οι αλλοι να βρουν στοιχεια!

Ανώνυμος είπε...

Το κλεισιμο της εφοριας ειναι μεγα λαθος , απο την αλλη ομως ολοι οι επιορκοι υπαλληλοι της και οι συστηματικοι κοπανατζηδες και ασχημα συμπεριφεροντες προς τους πολιτες υπαλληλοι της επρεπε παση θυσια να απολυθουν , οχι ομως να κλεισει ολη η εφορεια!!Το θεμα ειναι οτι οι υπολοιποι υπαλληλοι και οι προισταμενοι εκαναν και κανουν συνηθως τα στραβα ματια σε τετοια φαινομενα και πρακτικες με αποτελεσμα το κρατος βλακωδως να εχει την πολιτικη του ποναει χερι κοψει κεφαλι , αντι να εχει υπηρεσιες εσωτερικων ελεγχων που να απολυουν χωρις κανενα οικτο αυτους τους υπαλληλους , οι οποιοι πληρωνονται απο τις θυσιες του ελληνικου λαου!!

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθώντας την τακτική πονάει δόντι κόψε κεφάλι, θα έπρεπε να κλείσει και η Βουλή...

Ανώνυμος είπε...

Μα τη λέτε τορα ήταν το αφεντικό πιος ησε εση τη θα κανη κανη οτη θελη λεη οτη θελη αλλα εχουν μαθη το μάθημα καλα όταν γίνετε κατη καλο ολλη λενε εγώ .εάν γίνετε στραβω δεν ηνε ιπεφθηνος καμένες η μαλον ΔΙΧΝΟΥΝτον άλλο .ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΝΈΝΑ ΠΟΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΠΆΡΗ ΤΗΝ ΕΦΘΙΝΗ Η ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΓΗΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΟΣ ΟΧΗ ΜΑΙ ΛΊΓΑ ΛΌΓΙΑ ΕΙΝΕ ΟΛΛΗ ΨΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΒΟΜΕ. ΤΟΛΙΠΟΝ ΨΗΦΙΣΤΕΊ ΤΟΥΣ ΘΖ ΝΥ