Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Ανδριακού Όμιλου Φιλάθλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ Ο.Φ μετά την τελευταία συνάντηση των μελών του στις 23.8.2013, βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να πάρει την απόφαση της μη συμμετοχής της ομάδας στο ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων  2013-2014.
      Την ευθύνη για την τρέχουσα κατάσταση αναλαμβάνει η σημερινή διοίκηση του Συλλόγου, έχοντας πλήρη επίγνωση της 80 χρονης ιστορίας και προσφοράς του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ Ο.Φ στους Νέους και στους Φιλάθλους του Νησιού μας.
Η σημερινή απόφαση πάρθηκε γιατί εκτιμήσαμε ότι δε θα μπορέσουμε να είμαστε συνεπείς στις δύο βασικές αρχές που είχαμε πάντα
 σαν Διοίκηση:
 Στην ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ μας και στο ΑΞΙΟΜΑΧΟ της ομάδας μας. Η αξιοπιστία της διοίκησης κρίνεται από την ικανότητά της να παρέχει τη σωστή γραμματειακή υποστήριξη για τη λειτουργία του Συλλόγου και την οικονομική δυνατότητα για τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες στις αγωνιστικές του δραστηριότητες (αθλητικό υλικό, προπονητές, συμμετοχή σε αγώνες, μετακινήσεις ,διαιτησίες κλπ). 
Παλιές καλές μέρες   (φωτογραφία photo andros)
Τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης, ο Σύλλογος μας έχασε πολλούς από τους χορηγούς του και πολλά από τα μέλη του αδυνατούν να συμβάλουν με τη συνδρομή τους. Αυτή η οικονομική αδυναμία είναι ένας μέρος του προβλήματος.
      Το άλλο εξ’ ίσου σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε είναι η απώλεια του αξιόμαχου της ποδοσφαιρικής ομάδας, η δυναμικότητα της οποίας υπέστη απώλειες επτά βασικών παικτών(δύο σοβαροί τραυματισμοί, τρείς στρατεύσιμοι και δύο αποχωρήσεις).
 Λαμβάνοντας υπόψιν τους παραπάνω λόγους, η συμμετοχή μας στο φετινό πρωτάθλημα θα είχε σαν
 αποτέλεσμα να εκτεθούμε σαν Διοίκηση και να διασυρθούμε σαν ομάδα. Το παραπάνω δεν αξίζει στον ΑΝΔΡΙΑΚΟ Ο.Φ, ένα σύλλογο που τα τελευταία 31 χρόνια αγωνιζόμενος στο κυκλαδικό ποδόσφαιρο υπήρξε πρωταγωνιστής και υπόδειγμα.
Κατόπιν όλων αυτών, η Διοίκηση έχει την υποχρέωση να κάνει ότι είναι δυνατόν για να υπάρξει συνέχεια στο Σύλλογο.

 Για αυτό ξεκινάμε μια προσπάθεια ενημέρωσης και προσέλευσης νέων μελών , με προσωπικές επαφές και μέσω των ηλεκτρονικών μέσων.
Η προσπάθεια αυτή θα τρέχει τους επόμενους τρεις μήνες, ώστε στο τέλους του χρόνου να γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 
      Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε αυτό το κάλεσμα θα υπάρξει ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας για να ξεπεραστεί η τρέχουσα κρίση, ώστε ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ να ξαναβρεί το δρόμο του και να είναι παρών στο επόμενο πρωτάθλημα.
 Εάν, παρ’όλα αυτά δεν έρθουν νέοι άνθρωποι οι οποίοι θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια , ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ δε μπορεί να έχει
 μέλλον. Με κρίσεις και με σχόλια από τα καφενεία και το internet ο Σύλλογος δε διοικείται. Χρειάζεται διαρκή ενασχόληση, αγάπη και αγώνα. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο Σύλλογος δεν είναι υπόθεση δέκα ανθρώπων και δύο χορηγών. Είναι υπόθεση όλου του Νησιού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι το τέλος του χρόνου είναι πρόθυμο και ανοικτό προς
 όλους, σε κάθε καινούρια ιδέα και πρόταση , ελπίζοντας στο καλύτερο.

Με εκτίμηση το Δ.Σ

ΒΑΛΜΑ ΝΤΟΛΥ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΑΒΔΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΩΒΑΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΑΛΑΦΡΑΓΚΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: