Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Αγιασμός στην Σχολή Ολυμπιακού Άνδρου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.30 στο Δημοτικό στάδιο γήπεδο Χώρας Άνδρου ο αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο της Σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Άνδρου.


 Τον αγιασμό ευλόγησε ο εφημέριος Καλαμπούκης Μιχαήλ ο οποίος μετά το πέρας της τελετής απευθυνόμενος προς τους γονείς δήλωσε ότι του άρεσε η εικόνα αυτή των παιδιών τους που είχαν συγκεντρωθεί από όλα τα μέρη της Άνδρου, (Γαύριο, Μπατσί, Χώρα και Κόρθι) για έναν κοινό σκοπό, προτρέποντας να υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτή.


Στην τελετή παρευρέθησαν τα παιδιά της σχολής, οι προπονητές αυτών, ( Σταματέλος Πανταζής και Μαγουλάς Δημοσθένης ), γονείς των παιδιών, παράγοντες της Σχολής και της ομάδας Αστέρα Κορθίου, και ο τεχνικός σύμβουλος Σχολών και σκάουτερ του Ολυμπιακού, κος Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος παρακολούθησε προπόνηση των μικρών παιδιών που προηγήθηκε και παρείχε τις συμβουλές του προς αυτά και στους προπονητές τους.

 Την προηγούμενη ημέρα ο Κος Γιώργος Αμανατίδης είχε επισκεφθεί το γήπεδο περιοχής Αλαμανιάς Κορθίου όπου παρακολούθησε την προπόνηση μεγαλύτερης σε ηλικίας παιδιών της Σχολής παρέχοντας επίσης τις ποδοσφαιρικές συμβουλές του.

 Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο του Δημοτικού Σταδίου Χώρας κ. Καλλιβρούση Αλέκο, για την βοήθειά του και τις διευκολύνσεις που μας παρείχε για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.
Σας ενημερώνουμε ότι οι νέες εγγραφές στην Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Άνδρου θα συνεχίσουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου ενώ ήδη στην περιοχή Κορθίου φέτος έχει δημιουργηθεί και το πρώτο ποδοσφαιρικό τμήμα κοριτσιών.

ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥ     ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980 166 666
                                                             Φωτογραφίες - κείμενα:  Γιώργος Τρανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: