Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ευχαριστήριο Δήμου Άνδρου




"Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ, όλους όσους εμπνεύστηκαν και δούλεψαν με ψυχή και συμμετοχικότητα για να δώσουν στο νησί μας την ανεπανάληπτη καρναβαλική ατμόσφαιρα του τριημέρου της Αποκρηάς και της Καθαρής Δευτέρας.
  Οι ενεργοί πολίτες του νησιού μας και στα τέσσερα σημεία του , μέσα από Συλλόγους , σωματεία ή και απλά παρέες , συντονίστηκαν , ένωσαν τη διάθεσή τους και τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό και το αποτέλεσμα μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία που τόσο έχουμε ανάγκη μέσα στη γκρίζα πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι.
    Η μασκαράτα του Κορθίου, το καρναβάλι του Γαυρίου, το γλέντι της Καθαρής Δευτέρας στο Μπατσί και κυρίως το ανεπανάληπτο σε όγκο, κέφι, οργάνωση και συμμετοχή Καρναβάλι της Χώρας , δημιουργούν παρακαταθήκη και για την επόμενη χρονιά .
 Με τη δουλειά σας, το κέφι και την παρουσία σας ,προβάλλατε το νησί και το βάλατε στο χάρτη των ελληνικών καρναβαλικών πόλεων .
 Σας ευχαριστούμε , 
είμαστε πάντα δίπλα σας και ευχόμαστε σε όλους σας "και του χρόνου". 
 Ο Δήμαρχος Άνδρου Γιάννης Γλυνός

7 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ), ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ.
ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΑ, ΔΥΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ:

1)ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
2)ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΦΥΓΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ, ΔΥΟ:
1) ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
2) ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι ο καθε ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΜΑΤΟΣ, ,θα τα ειχε καταφερει καλλιτερα απο τους νυν(και αει;) πολιτικαντηδες. Δυστυχως ο Γιαννης και η ομαδα του εχει αποτυχει παταγωδως ειδικα σε θεματα αξιοπιστιας.Και το κακκο ειναι οτι δεν πειθει ουτε η αντιπολιτευση..
Μηπως θα επρεπε να εμφανιστει και αλλος πολος που θα ενωσει τα νιατα οπως εγινε και με το Καρναβαλι ;
Εμπρος λοιπον Καρναβαλιστες αναλαβετε πρωτοβουλιες . Κανεις δεν θα εχει το δικαιωμα να σας χλευασει οταν η πολιτικη σκηνη εχει μονο κατι καρναβαλλους ντυμενους πολιτικοι....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, εσύ δεν θελεις δήμαρχο, θέλεις οδοκαθαριστή και υδραυλικό...
Αν αυτές είναι οι απαιτήσεις σου απο την εκάστοτε δημοτική αρχη και με αυτό το σκεπτικό πας στην κάλπη...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΑΝΔΡΟΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!! ΠΛΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΜΠΤΟΙ, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ε αφου μας εταξαν λαγους με πετραχηλια μας καταντησαν να μην εχουμε και αυτα τα δυο που ανεφερε ο πρωτος σχολιαστης . Πως λοιπον να τρεφουμε ελπιδες για αλλες πιο "χαι" απαιτησεις; Μηπως ειμαστε μερη ενος απαξιωτικου συστηματος οπου πλεον θα "τρωμε" ξεροκομματα και θα τα βαπτιζουμε παντεσπανια; Οποτε οποιος φτιαξει τους δρομους, τους καθαριζει, φροντιζει να εχουμε νερο συνεχεια(και γεματο χλωριο) θα εχει "ποντους" στα ματια καθε απογοητευμενου; Ενω αυτος που υποσχεται μεγαλεια (συνεδριακα κεντρα, Σουκους, βιολιογικο, ΧΥΤΥ - εναλλακτικη διαχειριση απορριμματων, αειφορο αναπτυξη, αποκατασταση ΧΑΔΑ,κοινωνικες δρασεις για ευπαθης ομαδες δημοτων, εκμεταλευση φυσικων πορων (νερου,αερα,ηλιου), επιχειρησιακο σχεδιασμο και καθε αλλη επικοινωνιακη τεχνοκρατικη ευφανταστη προταση θα χανει ποντους γιατι η πραγματικοτητα λεει οτι εσεις κυριοι που ειστε εμπειροι στα κοινα ,10ετιες πια, πηγατε την ΑΝΔΡΟ ΜΑΣ πολλα χρονια πισω. Και εργα που επρεπε να εχουν γινει εδω και χρονια μας τα βαπτιζεται "ελπιδες" για ενα -υποδομικα- καλλιτερο αυριο. Ποιο αυριο ομως με εσας η τους "μαθητες" σας στην εξουσια;. Μαλλον για χθες θα μιλαμε...

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένετε όταν βάζουμε να μας διοικήσουν δημόσιοι υπάλληλοι. Όλα γίνονται βάσει της γνωστής λογικής……..
Δυο φορές τα τελευταία 30 χρόνια η Άνδρος έκανε από ένα βήμα προς τα μπρος, μια επί δημαρχίας του αειμνήστου Σταμάτη Σκόρδου και μια επί Δημητρίου Γιαννίση.

Είναι τυχαίο που και οι δυο ήταν ελεύθεροι επαγγελματίες;

Ανώνυμος είπε...

PARAPONA POLA ALA OTAN OKATHENAS PETAI XASTOUKIA TI STIGMI POU XEROME OLI POS DEN IPARXOUN XRIMATA DIOTI EDO KE 30 XRONIA XETINAXAME TIN PATRTDA STON AERA ZTTONDAS BAXISIA APO TOUS POLITIKOUS MAS AS TOUS ONOMAZAME POLITIKOUS I KATI ALO AS PERIMENOME LIGO OLI ENOMENI GIA TO KALO TIS PATRIDAS KE TOU DIMARXOU MAS TOLIPON IPOMONI KAOVRADI APO NY