Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών κόβει πίτα στου Μποζάκη






            

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι αναγκη εχουν οι δασκαλοι,
μονο για πιτες και πανυγυρια ειναι κι απο δουλεια στο σορολοπ ,ολο
γλεντακια κι αλλοι πληρωνουν,καημμενε Παγκαλε

Ανώνυμος είπε...

Opa ths h kuria Filo8eh!!! rakaki rakaki? mwre mpravo dinei to kalo paradeigma stis daskales kai stis nhpiagwgous!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν ο χορός ήταν με έξοδα των δασκάλων..και αν θες να δεις με τα μάτια σου ποιος δουλεύει ..πέρνα μια βόλτα απ τα σχολεία της Άνδρου ένα πρωί και άμα μπορεις μπες και συ σε μια τάξη να κάνεις αυτό που κάνουμε εμείς και μετά τα λέμε...
Μόνο λόγια είστε όλοι..

kalliopi Glinou είπε...

1)Τι ανάγκη έχουν οι δάσκαλοι;Για καντο μας πιο λιανά φίλε ανώνυμε...Πιστεύεις ότι οι δάσκαλοι τα έφαγαν μαζί με τον Πάγκαλο?
Παρόλα αυτά μας έγιναν πολλές περικοπές.
2)Εσύ δηλαδή δεν ανήκεις σε κάποιο σύλλογο;Δεν θα κόψετε πίτα για το καλό της νέας χρονιάς;
3)Μας έχεις δει στο χώρο εργασίας μας να πίνουμε και να γλεντάμε;Δεν είμαστε καλόγριες ούτε θα απαρνηθούμε τα εγκόσμια!
ΥΓ: Έχεις το θάρρος της γνώμης σου. Αλλά γιατί ανώνυμα;

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αν δείτε πως βρίζουν τα μικρά στο δημοτικό θα καταλάβετε τι δουλειά κάνουν οι δάσκαλοι... Ούτε στην Ομόνοια δεν ακούς τέτοιο βρισίμο...

Ανώνυμος είπε...

Όχι, ο Πάγκαλος μόνος του τα τρώει, και την πίτα μόνος του την κὀβει για να μην του φάνε κανένα κομμάτι.

Σοφία Χατζοπούλου είπε...

Ανώνυμα σχόλια από ανθρώπους που έχουν σαν χόμπυ να κρίνουν και να κουτσομπολεύουν. Απαίδευτοι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του ηλεκτρονικού μέσου για εξαπολύουν μύδρους (συγνώμη για το προχωρημένο λεξιλόγιο) ενάντια στον ήδη πολυπαθή κλάδο των εκπαιδευτικών. Δεν θα απολογηθούμε για το ότι κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, για το ότι χορέψαμε και γλεντήσαμε, ούτε για το αν ήπιαμε ρακί. Αλλά ως εκπαιδευτικός αναρωτιέμαι γιατί τόσο μένος απέναντι στο πρόσωπό μας; Ο τόπος που δεν σέβεται και δεν στηρίζει τους δασκάλους του αυτοκαταστρέφεται αγαπητέ μου ανώνυμε..σκέψου το λίγο αυτό.

Υ.Γ. Συνάδελφοι μην πτοείστε από ότι ακούτε και διαβάζετε. Ο εκπαιδευτικός εξ' ορισμού εκτίθεται και δεν μπορεί, αλλά ούτε καταδέχεται να είναι ανώνυμος. Εμείς συνεχίζουμε να υπηρετούμε τον τόπο και να μαθαίνουμε στα παιδιά μας να είναι ειλικρινή, και να έχουν γνώμη ΕΠΩΝΥΜΗ που θα την στηρίζουν με τη γνώση και το θάρρος τους.

aliki είπε...

Το αν βρίζουν τα παιδιά στο σχολείο είναι ευκόλως εννοούμενο ότι δεν ευθύνονται οι δάσκαλοι.......άλλωστε τα παιδιά είναι ο καθρέφτης της οικογένειας!Και όπως φαίνεται από τα παραπάνω λυπηρά σχόλια,αφού δε σέβονται οι μεγάλοι τους δασκάλους..τί να περιμένουμε από τα παιδιά!!

καψοραχη είπε...

καλο θα ηταν αν εχουμε τα αρ@@@ια να λεμε την αποψη μας να την λεμε επωνυμα.....ειναι βρωμικο και αρκετα "κοτισιο" να βγαινουμε και να λεμε χαζομαρες και να χτυπαμε ανθρωπους κατω απο την μεση ανωνυμα...
και τελος .....αν εγω εχω μαθει το παιδι μου να μην σεβεται τιποτα και κανεναν μου φταιει ο δασκαλος στο σχολειο?τι να του κανει δηλαδη ο δολιος?λοβοτομη?
ο δασκαλος μορφωνει....ο γονιος δινει το πρωτυπο!
Κουερινη Ανυση Μαρια

Σπύρος απ τα Λεύκα [μερακλής] είπε...

Παντού τα πάντα καλό ειναι να προσέχουμε ολοι. . Και του χρόνου

Ανώνυμος είπε...

ειναι η πρωτη φορα που γραφω σχολιο γιατι εκνευριστηκα τοσο πολυ με τον πρωτο ανωνυμο .ειμαι γονιος δασκαλου .ξερω απο πρωτο χερι τι περασαμε 4 χρονια στο πανεπιστημιο .με δευτερο σπιτι τι εξοδα και τι αγχος' για να γινει δασκαλος με μισθο κατω τα χιλια ευρω .με παιδια μικρης ηλικιας να προσπαθεις τοσες ωρες της ημερας να τα μαθεις γραμματα συμπεριφορα ηθικη αγαπη τροπους και οτι αλλο χρειαζεται .να τα βοηθας ψυχολογικα .. και να βγαινει ο καθενας να λεει οτι του κατεβασει η γκλαβα του .σε μια συζητηση δασκαλων ημουν μπροστα και ακουσα καποια απο τα προβληματα που αντιμετωπιζουν ειπα με ολη μου την αφελεια ' μην στεναχωριεσαι παιδι μου για ξενοιες εννοιες δικα σου παιδια ειναι; και με ενα στομα μου απαντησε :τα παιδια της ανδρου ειναι και δικα μας παιδια .ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙς ΕΤΣΙ ; ΧΡΗΣΙΜΕ ΑΝΩΝΗΜΕ.

ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ είπε...

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι κομπλεξικοι ομοιοπαθεις με τον Παγκαλο που επρεπε να ειχε περασει απο λαικο δικαστηριο για τα Ιμια τολμανε να σχολιασουν πικροχολα μια κοινωνικη εκδηλωση καποιων εργαζομενων.Αλλα αυτο μας διακρινει ως Ελληνες.Να πεθανει η κατσικα του γειτονα.Παρεπιπτοντως δεν ειμαι δασκαλος.Αγαπητοι δασκαλοι καλα κανετε συνεχειστε οσο μπορειτε γιατι αυτοι ειναι ικανοι να ποινικοποιησουν τετοιες εκδηλωσεις λογω ΔΝΤ.

Ορέστης Νταντάμης είπε...

Πρέπει να χαίρεσαι που οι εκπαιδευτικοί πίνουν ρακί και χορεύουν με τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πως είναι κοντά στους γονείς και ακόμα πιο κοντά στους μαθητές. Το ότι έκοψαν μια πίτα δεν σημαίνει πως δεν κάνουν δουλειά, ισα ισα η διοργάνωση μιας εκδήλωσης σημαίνει πως οι εκπαιδευτικοί του τόπου αυτού είναι ενεργοί και όχι βολεψάκηδες. Χαίρομαι που το ''χουντικό'' κράτος μας, έχει τέτοιους εκπροσώπους στην εκπαίδευση. Επιτέλους δάσκαλος με χαμόγελο και όχι με χάρακα στο χέρι. Δάσκαλοι που απλώνουν το χέρι τους στους μαθητές για να τους βοηθήσουν και όχι να τους χτυπήσουν. Δυστυχώς για εσένα οι εποχές που ο δάσκαλος ήταν ο μπαμπούλας έχουν περάσει. Τι σου θύμησα τώρα ε; Ποδιές, καπελάκια με αριθμούς, αποβολές γιατί έβηξες. Ωραίες στιγμές που έζησαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας. Κρίμα όμως γιατί τώρα είμαστε στον 21ο αιώνα. Φίλε κάτι τελευταίο, στην χούντα οι χαφιέδες φορούσαν κουκούλες (ανώνυμος) το ότι δεν υπογράφεις ένα κείμενο με το ονομά σου λέει πολλά, για το τι πιστεύεις, για τις αξίες σου και για το τι άνθρωπος είσαι. Και να σου πω ... αν πιστεύεις πως οι δάσκαλοι φταίνε για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας σου επισημαίνω ότι: οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση βατοπαιδίου δεν είναι δάσκαλοι, οι εμπλεκόμενοι στο υπόθεση siemens δεν είναι δάσκαλοι, οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο με τα μαύρα λεφτά που έχουν πάει στα κόμματα δεν είναι δάσκαλοι. Δάσκαλοι όμως είναι αυτοί που βγήκαν στους δρόμους στην Κερατέα (μαζί με όλους τους κατοίκους), δάσκαλοι είναι αυτοί που βοηθάνε τα παιδιά να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Άσε τον Πάγκαλο ήσυχο και κάτσε και σκέψου τι ψήφισες εσύ στις εκλογές. Λαμόγια που κλέβουν τον ελληνικό λαό, λαμόγια που αφήνουν μετανάστες στους δρόμους, φοιτητές χωρίς πανεπιστήμια και απαξιώνουν το ελληνικό πανεπιστήμιο με την πρώτη ευκαιρία. Καληνύχτα και ελπίζω αύριο που θα ξυπνήσεις να γίνεις και εσύ εκπαιδευτικός για να έχουν και αυτοί οι δάσκαλοι ενα πρότυπο (χάρακα, στολές, φωνές, όλοι να γράφουν με το δεξί και όχι με το αριστερό χέρι, προσευχόμαστε στον Γ.Παπαδόπουλο και όχι στον Χριστό)

καψοραχη είπε...

κυριε Ορεστη μου απλα....υποκλινομαι!χαιρομαι που ακουγονται τετοιες φωνες στο blog!
να εισαι καλα.....

Στενιωτης είπε...

Μπραβο στους δασκαλους μας και του χρονου να ειναι καλα ετσι να συνεχισουν με χαμαγελο και υπομονη και να μην δινουν σημασια σε πυκροχολα σχολια.εγω απο την μερια μου 2 παιδια (Ενα τελειωσε το αλο φηταει) ειδα και βλεπω την καλη δουλια σας και σας ευχαριστω απο την καρδια μου.

marilise είπε...

Συγνώμη που άργησα αλλλά απο τη μια κάποιες οικογενειακές υποχρεωσεις στην Ανδρο και κατόπιν η ανικανότητα του Οτε και των υπολοίπων δικτύων μα που μας άφησαν στην Αθήνα δίχως τηλέφωνα και δίχως διαδίκτυο δεν μου επέτρεψαν να απαντήσω στο " Ανώνυμο " .
Οι δάσκαλοι φίλε μου θα πρέπει ναναι μπροστάρηδες παντού και στο χορό και στο τραγούδι και στη διδασκαλία και στο πόνο και στη λύπη . Γιατί έχουν ταχθεί να κάνουν το πιο σοβαρό απ όλα τα λειτουργήματα να πλάθουν τις ψυχές των παιδιών μας και αυτό το λειτούργημα είναι μεράκι και δεν ξεπληρώνεται με τα λεφτά όλων των κρατών της Ευρώπης . Δεν γίνεται να εμπαίζεις η να ελέγχεις το δάσκαλο έχει στα χέρια του όλα τα εργαλεία για να δουλέψει τις ψυχές και ακόμη αν τύχει να κάνει λάθη
θα προσπαθήσει να το διορθώσει .
Αλήθεια εσύ θυμάσαι τίποτα απο τους δικά σου σχολικά χρόνια , άσε λοιπόν τις μικροψυχίες .

Πριν χρόνια την δεκαετία του 80 μαζεύτηκαν οι Ανδρίοι επιστήμονες με πρόεδρο τον συγχωρεμένο τον Νίκο Κατσιώτη και φτιάξαν έναν σύλλογο , όπου μπορούσε να εγγραφεί όποιος προσκόμιζε πτυχίο Πανεπιστημίου . Τότε ακόμη οι παιδαγωγικές ακαδημίες ήταν ανώτερη εκπαίδευση . Ζήτησα απο τα ιδρυτικά μέλη τους " ανδριώτες επιστήμονες " να βρουν μια λύση για την περίπτωση των δασκάλων , γιατί κανέις δεν γίνεται επιστήμονας αν δεν περάσει απο τα χέρια ενός δασκάλου . Τι πιο φυσιολογικό να τιμήσουν όλοι αυτοί αυτούς που τους έμαθαν τα πρώτα γραμματα , που έσκυψαν απο πάνω τους στα καλά και στα άσκημα που χαμογέλασαν χρόνια αργότερα με τις επιτυχίες τους . Τι τα θες , το καταστατικό τους ήταν ξεκάθαρο , άοσμο , άγευστο , ρηχό και τενεκεδένιο , έως που έγινε η παιδαγωγική ανωτάτη , οι δάσκαλοι ήταν στην απέξω . Εγώ προσωπικά δεν έγινα ούτε και πρόκειται να γίνω ποτέ μέλος , εσύ πάλι με το γραπτό σου μου θύμησες κομπορρημοσύνη τους ..........