Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ευχαριστίες...!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το, καθιερωμένο πλέον, θερινό bazaar με χειροτεχνίες υποστηρικτριών της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου, πρωτοβουλία της Έφης Ραπτάκη και Λίας Δανιόλου.
Οι ευγενικές "ποιήτριες", δώρισαν συνολικά το ποσό των 1.300€, δίνοντας ανάσα λειτουργίας στην Κινηματογραφική Λέσχη ειδικά φέτος που το ταμείο μας άδειασε λόγω της σημαντικής αγοράς του εξοπλισμού προβολής (high definition video projector).
Ευχαριστούμε από καρδιάς την Έφη Ραπτάκη και τη Λία Δανιόλου για τη συγκινητική τους υποστήριξη και την καλαίσθητη και ζεστή διοργάνωση στον όμορφο χώρο της Έφης, αλλά και τις όμορφες χειροτεχνίες τους που μετατράπηκαν σε σημαντική οικονομική συνεισφορά. Ευχαριστούμε θερμότατα τις κ.κ. Αντωνοπούλου Μίνα, Δάμπαση Ειρήνη, Delaventura Anna, Μπαφαλούκου Ευγενία, Νεοφύτου Ειρήνη και Πολέμη Ζουσάρα, για τις ξεχωριστές τους δημιουργίες και αντικείμενα που διέθεσαν στο παζάρι ενισχύοντας σημαντικά τη Λέσχη.
Η υποστήριξη όλων δίνει κουράγιο αλλά και υλικά μέσα στη συνέχιση την έργων του φορέα μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ...!

1 σχόλιο:

καψοραχη είπε...

πραγματικα αξιολογη προσπαθεια και μπραβο....



Ευαγγελε..
ελα να βαλουμε ενα θεματακι για τα ζωα στο νησι....ειναι ντροπη ο απιστευτα μεγαλος αριθμος των "φωλιασμενων" ζωων και των λεγομενων "βαρελοσκυλων" στο νησι της κουλτουρας και της αριστοκρατειας!!!ειναι δολοφονια απο νεους ανθρωπους στο 2010!!!!
ας ξεκινησουν τα blogs μια τετοια θεματολογια...
ισως κατι λειτουργησει....
βαλε και καμια φωτο...απο εκεινες τις καλες που βγαζεις...αλλα και χωρις φωτο (για να μην εκτεθουν μερικοι!!) θα αξιζε τον κοπο νομιζω!!!!