Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

O Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών στην Άνδρο.


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών έρχεται μια ακόμη φορά για να περπατήσει τα όμορφα μονοπάτια του νησιού μας. Το Σάββατο 19 Ιουνίου θα γίνει η πεζοπορία Βουρκωτή-παραλία Άχλα, με σημείο και ώρα συνάντησης την ταβέρνα "Βράχος", 8.30' το πρωί. Μετά το κολύμπι στην παραλία, έχει προγραμματιστεί παραδοσιακό γεύμα στο κονάκι της Δέσποινας Καρυστινού κοντά στα Άχλα. Στη συνέχεια με αγροτικά οχήματα οι ορειβάτες θα μεταφερθούν στον κεντρικό δρόμο περίπου στο ύψος των Αποικίων.
Προσκαλούμε όποιον το επιθυμεί να συμμετάσχει στην εκδρομή αυτή, καλώντας στο τηλέφωνο 6977-334334 μέχρι την Πέμπτη, ιδιαίτερα εφόσον θα ήθελε να συμμετάσχει στο γεύμα, αλλά και επιθυμεί να μεταφερθεί στην επιστροφή.
(Οι φωτογραφίες είναι από πεζοπορία στο ίδιο μονοπάτι πέρυσι το Μάιο με τον ΕΟΣ Αθήνας)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tha perasoun omorfes stigmes,,,afou to monopati exei ta xalia tou...

EKA- Όλγα Καραγιάννη είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε ή Ανώνυμη σε ποιό τμήμα του μονοπατιού αναφέρεσαι; Προχθές περπατήσαμε ένα σημαντικό κομμάτι του μονοπατιού και ήταν εντάξει.

Ανώνυμος είπε...

milaw gia to tmima apo ton agio nikolao mexri kai ta axla,einai polu roumaniasmeno!

KATRIN είπε...

Απο αυτα που ξερω Βουρκωτη - γεφυρι δεν υπαρχει μονοπατι το εχει φαει ο δρομος..

EKA- Όλγα Καραγιάννη είπε...

Πράγματι ένα τμήμα αυτού έχει γίνει δρόμος, ωστόσο υπάρχει στενή από ένα σημείο και μετά τη Βουρκωτή και κανονικό μονοπάτι μέχρι το γεφύρι και είναι πολύ μεγαλύτερο κομμάτι από αυτό του χωματόδρομου.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει χαρτογράφηση του μονοπατιού? Πήρα το μονοπάτι από Άγιο Νικόλαο και έφτασα σε ένα σημείο που είχε ένα σπίτι στ' αριστερά μου και χωματόδρομο που πήγαινε προς τα πάνω, ενώ δεν υπήρχε πουθενά σήμανση. Δυστυχώς ένα επείγον τηλεφώνημα με γύρισε πίσω.