Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Άνδρου σας καλεί ...


Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Άνδρου σας καλεί σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα

"Άνδρος - Νησιωτικότητα
Προβλήματα | Προτάσεις | Παρεμβάσεις"

την Κυριακή 14/6 στις 10.30 π.μ.
στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και Νίκος Μανιός. Η συμμετοχή σας στη συζήτηση είναι σημαντική, προκειμένου να κατατεθούν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις όλων.

Στόχος της πρωτοβουλίας της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Άνδρου είναι η ενεργή συμμετοχή Ανδριωτών πολιτών, εκπρόσωπων Συλλόγων, Σωματείων και Φορέων του τόπου, σε μια ευρεία συζήτηση για την καταγραφή των σημαντικότερων προβλημάτων της Άνδρου που συσσωρεύονται τα τελευταία χρόνια και αναστέλλουν την ανάπτυξη και την πρόοδο.

Οι λύσεις και οι παρεμβάσεις που μπορούμε να προτείνουμε οι ίδιοι ως πολίτες, μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική βάση για να αλλάξουμε τον τρόπο της ζωής μας και τις 365 μέρες του χρόνου.

Η παρουσία όλων είναι αναγκαία προϋπόθεση για την ανάπτυξη ουσιαστικού διαλόγου και πραγματικής συνεισφοράς στα κοινά μας προβλήματα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μιλήσουν για τα προβλήματα ?? αυτω ειναι το Ανέκδοτο της ημέρας ΘΖ gr

Ανώνυμος είπε...

ας μας πουν οι κυριοι αυτοι που καποιος κοσμος τους ψηφισε για να ειναι εκει που ειναι , θα ψηφισουν υπερ η' οχι για αλλαγη του ΦΠΑ στα νησια ;;;; και μαλιστα αυτο ειναι και προταση της ελληνικης κυβερνησης δηλαδη του κομματος στο οποιο βρισκονται. ας τους το θεσει καποιος αυτο το ερωτημα μετα επιτασεως, αν εστω και αφησουν καποιο παραθυρακι να το ψηφισουν, ας βρουν βαπορι να φυγουν και να μην ξαναπατησουν, και βεβαια αυτοι που τους ψηφισαν ας αναλογιστουν τις επιλογες τους, τα αλλα ολα που θελουν να πουν ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες και σταχτη στα ματια μας , οι γνωστες προπαγανδιστικες τακτικες των πολιτικαντηδων και ειδικα αυτων της αριστερας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει απορίες,προτάσεις κ.λ.π.ας παραβρεθεί.Μη γινόμαστε απλά κατήγοροι!!!!

Ανώνυμος είπε...

βεβαιως και θα παραβρεθουμε και θα ρωτησουμε χωρις φοβο και παθος τους κυριους αυτους! διοτι ολα τα νησια ειναι αναστατα απο αυτα που δρομολογει η κυβερνηση και μονο εμεις εδω φαινεται οτι ζουμε στον κοσμο μας ,και το χτυπημα θα ειναι διπλο και καταργηση του ΦΠΑ στα νησια και αυξηση του ΦΠΑ στα ξενοδοχεια. αυτα θα ειναι ο ταφος των νησιων και δεν μιλαω για προβεβλημενα νησια οπως η μυκονος -σαντορινη και αλλα, παρα για νησια οπως η ανδρος και μικροτερα νησια της αγονης γραμμης, να δουμε τι εχουν να μας πουν οι κυβερνητικοι βουλευταραδες, αυτα ειναι η' δεν ειναι απειρως σκληρα μνημονιακα υφεσιακα μετρα, διοτι εδω εχουν βαφτισει το ψαρι κρεας, και αν τα ψηφισουν να ξερουν τουλαχιστον οι βουλευτες των νησιων ολου του αιγαιου , οτι πρωτη και τελευταια φορα που βγηκαν!! και τελος απο ποτε η παρατηρηση και η αντιδραση για κατι το οποιο ειναι εναντια στο κοινο συμφερον των νησιων αλλα και της απλης ζωης των κατοικων, ειναι κατηγορια , ας ξυπνησουμε λιγακι εμεις εδω στην ανδρο διοτι ωρες ωρες συνεχως αποδεικνυουμε με την απαθεια μας και τα λογια μας τον τιτλο του ζ......ανδριωτη , τιτλος που δεν μας τιμαει καθολου και πρεπει καποτε επιτελους να τον αποτιναξουμε απο πανω μας σε συλλογικο επιπεδο!!!!