Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Η Άνδρος στην τουριστική έκθεση Grekland Panorama της Στοκχόλμης


Η  Άνδρος, μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συμμετέχει μαζί με άλλα 8 νησιά  στην  μοναδική  και αποκλειστική  ελληνική έκθεση  τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού,  GREKLAND PANORAMA που  διοργανώνεται  για δεύτερη φορά   στην πρωτεύουσα  της Σουηδίας, την Στοκχόλμη.
Στην έκθεση συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα των  tour operators όπως TUI – Fritidsresor, Thomas Cook – VING, Kuoni - Apollo, ενώ το παρόν δίνουν παράλληλα και οι Solresor, Airtours, Tema Resor, Detur και Aegean Airlines – Tal Aviation για τη χώρα της Σουηδίας.
Στους Σουηδούς επισκέπτες  θα παρουσιαστούν  για πρώτη φορά οι ευκαιρίες  που θα έχουν στην Ελλάδα για εναλλακτικό , θρησκευτικό και πράσινο τουρισμό  ενώ παράλληλα  θα γίνει και παρουσίαση των υπηρεσιών διοργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων από την Your Wedding in Greece και την For Your Event.

Την εβδομάδα της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία της Σουηδίας.
Στόχος είναι η προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού στο ευρύ Σουηδικό κοινό με δρώμενα όπως εκθέσεις σύγχρονης ελληνικής τέχνης και ιστορίας, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, λογοτεχνία και ποίηση, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: