Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Έκκληση σε όσους αγαπούν τον Ανδριακό Όμιλο Φιλάθλων


Η διοίκηση του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων κατανοώντας τη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει ο Σύλλογος και έχοντας την ευθύνη για το μέλλον του, κάνει μια ύστατη προσπάθεια να ξεπεράσει την τρέχουσα κρίση.

 Σ’ αυτή μας την προσπάθεια ζητάμε τη συμπαράσταση και την βοήθεια όλων των συμπολιτών μας. Γι’ αυτό σας προσκαλούμε
τη Δευτέρα 18/11/2013 και ώρα 18:00 στην καφετέρια «ΝΙΚΗ» ( Χώρα )
 σε μια  συζήτηση με σκέψεις, ιδέες και προτάσεις για τη λειτουργία του συλλόγου.
 Επίσης, προκειμένου να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή εκλογών θα κάνουμε εγγραφές νέων μελών και θα δηλωθούν υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ.
 Πιστεύουμε ότι σε αυτό το κάλεσμα θα υπάρχει ανταπόκριση ώστε ο Ανδριακός Ο.Φ να ξαναβρεί το δρόμο του, να συνεχίσει την πορεία των 82 χρόνων λειτουργίας του και να είναι παρών στο επόμενο πρωτάθλημα Κυκλάδων.
 Με φίλαθλους χαιρετισμούς 
Το Δ.Σ του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουλαγιστον ΑΦΤΕΙ την φορά ολοι θα έρθουν και θα υποστηρίξουν τον όμιλο νομιζο. Καλη επυτιχια ναχουνε.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν εξαντληθεί οι πιθανότητες χρηματοδότησης από τους εφοπλιστές της Άνδρου; Υπάρχει ετήσιος προϋπολογισμός εσόδων - εξόδων;

Ανώνυμος είπε...

Σημαντική προσπάθεια του ΔΣ του Συλλόγου, ώστε να υπάρξει λύση στο πρόβλημα και να θέσει τους πάντες προ των ευθυνών τους. Η κοινωνία του νησιού σαφώς πρέπει να συμπαρασταθεί στο ιστορικό Σωματείο και επιτέλους να πάψει σ΄ αυτόν τον τόπο η αμφισβήτηση και η κριτική που υπήρχε για όλους τους ανθρώπους των Συμβουλίων, που διαχρονικά ,ξόδεψαν χρόνο και χρήμα για την προβολή μέσω του αθλητισμού του τόπου μας, χωρίς να αναγνωρίζεται το έργο τους. Όμως τη στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά, ,ένας άλλος αθλητικός Σύλλογος μπασκετικός γεννιέται, προσπάθεια και αυτή κατ΄ αρχήν επαινετή. Μήπως όμως και λόγω της έλλειψης πόρων αυτή την εποχή ,η προσπάθεια αυτή θα έπρεπε να ενταχθεί στον υπάρχοντα Σύλλογο για εξοικονόμιση ανθρώπινου Δυναμικού ,[Συμβούλια κλπ]αλλά κυρίως πόρων .Σκεφθείτε το.

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγάλος εβεργετης της αδρου εινε ένας τα βλεπομε κάθε μέρα καθουντε στα βαγγακια κάθε μέρα. Του γυροκομιο. εινε κερο να αναλαβη τους αθλητές τουλαγιστον ορισμένες ομάδες κάπιος αλος..το άλλο εινε εαν ο κάθε ανδριοτης βαλη 1.00eu STO κουβαρα θα ΜΑΖΈΨΟΥΝ απανο ΑΠΟ 10.000 αρχιζο εγω με 10.00eu. Θζny

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΡΟΥΚΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΟΟΚΛΗΝ......."

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ