Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

5 σκύλοι τρέχουν για τα γαϊδουράκια της Άνδρου


Ο Angus, τύπος μαλτίζ τεριέ, ο Cardhu, μικρόσωμο Ελληνικό κυνηγόσκυλο, η Dusty, πόκετ Τσιουάουα, η Phoebe, (η δίδυμη αδελφή του Cardhu) και ο Rufus, ketchup size Heinz 57 θα προσπαθήσουν μαζί με τους τελείως μη- αθλητικούς ιδιοκτήτες τους να περπατήσουν απόσταση 3,1 χμ από κολώνα Δ.Ε.Η. Νο 10 στην Ψωριάριζα μέχρι την ταβέρνα του Κόσση, στην Άνδρο, για την ενίσχυση του Ελληνικού Ταμείου Μέριμνας Ζώων που φροντίζει κάθε χρόνο τα Γαϊδουράκια της Άνδρου.
Λίγοι γνωρίζουν ότι τα Γαϊδουράκια χρειάζονται τη φροντίδα εξειδικευμένων κτηνιάτρων.
 Το GAWF (Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων), ένας Βρετανικός φιλοζωικός οργανισμός, παρέχει το κατάλληλο προσωπικό αλλά η φιλοξενία και σίτισή του εξαρτάται αποκλειστικά από τα χρήματα που προσφέρουν τόσο η κοινότητα των Βρετανών ομογενών αλλά και οι κάτοικοι του Άνδρου.
Στην Αγία Ελεούσα Κοχύλου , φωτ. Ξένια Λεκανίδου

Οι ιδιοκτήτες των σκυλιών Dave, Penny, Sandra, Sasha και Jean, θα ενθαρρύνουν τους τετράποδους φίλους τους να τερματίσουν τη βόλτα με την υπόσχεση ενός γεύματος στην τιμή των €12 - €2 θα δοθούν στο CAFW – στη ταβέρνα του Κόσση.
 Ελάτε και εσείς στο πανηγυρικό τραπέζι 
την Κυριακή 21 Απριλίου 2013.
 Παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Σάντρα 6972 610 918 ή την Τζούντι (Deep Blue) 6982 753 376
 για να κλείσετε θέση σε ένα από τα τραπέζια του
 "5 Σκύλοι Τρέχουν για τα Γαϊδουράκια της Άνδρου".
 Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε και να στηρίξετε την προσπάθεια στο σημείο τερματισμού και να παρακολουθήσετε καθώς ο Sara και John Luke θα αποφασίζουν τον νικητή, τους επιλαχόντες και θα μοιράζουν τις ροζέτες.
Τα σκυλιά θα χαρούν πολύ που θα κάνουν ένα διάλειμμα στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, 1,1 χμ από την ταβέρνα του Κόσση, όπου θα τους προσφερθεί νερό, ίσως κάτι πιο δυνατό για τους δίποδους δρομείς και σάντουιτς.
 Ο Τόνι και η Κάρολαϊν θα επανδρώσουν το ‘Come Wot Mays’ μπαρ.
 Η πρόοδος των σκυλιών θα ελέγχεται ανά τακτικά διαστήματα από τον John and Sara Luke, που θα σιγουρευτούν ότι δεν θα υπάρξουν περιπτώσεις ζαβολιών (θεωρείται ζαβολιά αν ένας ιδιοκτήτης ή συνοδός βάλει το σκύλο του σε αυτοκίνητο για να τελειώσει τη διαδρομή, αλλά όχι αν ένας ιδιοκτήτης πάρει το σκύλο του στα χέρια για να τον βοηθήσει να τερματίσει).
 Παρακαλούμε να είστε γενναιόδωροι και να υποστηρίξετε όπως μπορείτε αυτή την απίστευτη εκστρατεία.
 Εκκίνηση Αγώνα: 12:00 (ανθρώπων και σκύλων επιτρέποντος).
Τερματισμός στον Κόσση: 1:30 – 2:00 μμ εξαρτάται από τις αντοχές (κυρίως των ανθρώπων, όχι των σκύλων).
 Μια φιλικά συμβουλή εκ μέρους των κατσικών, των προβάτων και των 5 σκύλων για εσάς που θέλετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα: παρακαλείστε να αφήσετε τα αυτοκίνητά σας στου Κόσση και να περπατήσετε τη διαδρομή.
 Ανυπομονούμε να δούμε εσάς και όλους τους φίλους σας Αν για οποιονδήποτε λόγο πρέπει να φέρετε μαζί σας το σκύλο σας παρακαλούμε αφήστε το στο αυτοκίνητό σας με τουλάχιστον ένα παράθυρο ανοιχτό για να παίρνει καθαρό αέρα.

1 σχόλιο:

καψοραχη είπε...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!! κριμα να μην μπορω να φερω και τον Τζο μου!!αν και αυτος θα παραταγε το τρεξιμο και θα την επεφτε στους αρσενικους σκυλους το ζωντοβολο!!!