Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Μικρά Αγγλία, η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη

Από παλιότερα γυρίσματα  στη  Ρίβα για τις "Νύφες"
Με την ευκαιρία της αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, ο Παντελής Βούλγαρης μίλησε για την νέα ταινία που ετοιμάζει και που βασίζεται στο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη "Μικρά Αγγλία" όπου έχει αποτυπωθεί η ναυτική ζωή της Άνδρου από το 1925 μέχρι και το 1950.


στη Θεοτόκο
 Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2013 και θα κρατήσουν τρεις μήνες, ήδη γίνονται οι προετοιμασίες και επιθυμία του Παντελή είναι  η ταινία να γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Άνδρο.

στο Συνετί

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να γινει θα ειναι μεγαλη διαφημηση για το νησι και πρεπει να υποστηριχθει απο ολους τους ανδριωτες κατι τετοιο, χωρις γκρινιες και μικροτητες γιατι τα συνιθιζουμε κατι τετοια!

καψοραχη είπε...

απο τα ωραιοτερα βιβλια που εχω διαβασει με την μαγικη πενα της Καρυστιανη!θα ειναι φοβερη ταονια και ακομα μια διαφημηση του νησιου!
να δω οι Ανδριωτες ποτε θα αποφασισουμε να διαφημισουμε σωστα το νησι μας!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως με τον προηγούμενο.

Νικολας είπε...

αραγε ποτε θα γινει η επιλογη των ηθοποιων - κομπαρσων ...

eirini vlastari είπε...

ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ!!ΥΠΕΡΟΧΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΒΙΒΛΊΟ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΗ!!!

Νικολας είπε...

αντε με το καλο , ναχουμε ενδιαφεροντα τον χειμωνα