Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Κορθίου Άνδρου

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορθίου Άνδρου, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, συνεχίζει την προσπάθειά του, πάντα μαζί με προπονητές και παιδιά για όσες περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες μπορεί να επιτύχει. Στόχος είναι η εξοικείωση των μικρών αθλητών μας με τη διαδικασία των αγώνων, ώστε να δυναμώσουν αγωνιστικά για το μέλλον.

Στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2012, πήραμε...
μέρος στον Προπονητικό αγώνα ιστιοσανίδας, κατηγοριών Τechno 293 & RS:X, που διοργανώθηκε από το Ναυτικό Όμιλο Βάρης Βάρκιζας. Ο αθλητής μας, Σταύρος Δεβεσιάδης πήρε το τρίτο μετάλλιο στην κατηγορία του.

Στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου 2012, πήραμε μέρος στον Διασυλλογικό Αγώνα,  “ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ 2012”, για σκάφη RS:X & Techno 293, κάτω των 17 και κάτω των 15 ετών, που διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς. Ο αθλητής μας Λεωνίδας Τσορτανίδης, έλαβε το έπαθλο του μικρότερου αθλητή στους αγώνες.
 Τέλος, στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου 2012, πήραμε μέρος  στους Πανελλήνιους Αγώνες RS:X: εφήβων - νεανίδων - παίδων - κορασίδων & Techno 293 εφήβων - νεανίδων - παίδων - κορασίδων, που διοργανώθηκαν από την Ε.Ι.Ο. (Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία) και τον Ν.Α.Ο.Β.Βάρκιζας. Στην κατηγορία Techno 293 κάτω των 13 ετών, οι αθλητές μας Λεωνίδας Τσορτανίδης και Βίκτωρας Φράγκου, πήραν το πρώτο και δεύτερο βραβείο αντίστοιχα. Ο αθλητής μας Ιωάννης Καρβουνιάρης έλαβε το έπαθλο του μικρότερου αθλητή στους αγώνες.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας και τις ευχές όλων μας για καλές ιστιοδρομίες !!!!!!
 Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ.Α.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η παρουσια του γιωργου του φραγκου ειναι εγγυηση επιτυχιας.και εις ανωτερα

Ανώνυμος είπε...

ολα τα λεφτα ο γιωργος ο φραγκος