Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Nέος Πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Γαυρίου

την ώρα της φωτιάς πάνω από το 'Ανω Γαύριο

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012, ύστερα απο ειδική συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου, πραγματοποιήθηκε η εκλογή νέου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου για την χρονική περίοδο απο σήμερα και μέχρι 31-12-2012.

 Στην συνεδρίαση που έγινε στις 2μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα Γαυρίου παρεβρέθησαν:

οι  Σύμβουλοι κ.κ.  Ισαρης Μιχάλης, Νικόλαος Τριδήμας, Μιλτιάδης Κάρλος και Μαλταμπέ-Ζαννάκη Θεοδώρα, ενώ ήταν απών ο κ. Στέφανος Μπουρατζής.

 Αφού έγινε η νόμιμη διαδικασία Προεδρεύοντος του κ. Μιχάλη Ισαρη, υποβλήθηκε μία υποψηφιότητα απο τον κ. Νικόλαο Τριδήμα, η οποία έγινε αποδεκτή και στην φανερή ψηφοφορία που ακολούθησε , ψηφίστηκε ομόφωνα, ως νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου ο κ. Νικόλαος  Τριδήμας.

Ευχή όλων των παρόντων και όλων μας είναι, ο νέος Πρόεδρος μαζί με όλο το Συμβούλιο να εργαστούν με μεγαλύτερη ζωντάνια, όρεξη, ιεράρχηση και σωστό προγραμματισμό  παρεμβάσεων και έργων για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου.

Ευχή όλων μας είναι ότι μέσα απο αυτήν την στήριξη που θα έχουν απο τους δημότες, να έχουν κυρίαρχο ρόλο στα τοπικά ζητήματα και να γίνουν οι πρωταγωνιστές στον τομέα ευθύνης τους, δηλαδή στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας.

                                            Δημοτική Κοινότητα Γαυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: