Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Το χρήσιμο αυτοκινητάκι της Αγοράς μας

Δεν το πολυπιστέψαμε μόλις πρωτοκυκλοφόρησε αλλά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο μας έγινε πολύ απαραίτητο και αγαπητό.
 

5 σχόλια:

Βαγγέλης είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
Νομίζω ότι η Χώρα της Άνδρου διδάσκει την ΑΠΟΛΥΤΗ διαχείριση των λυμάτων της (αν εξαιρέσουμε το αποχετευτικό) και το σεβασμό του περιβάλλοντος... κομποστοποίηση, ανακύκλωση, κίνηση με ηλεκτρισμό... τελικά αν χρήσιμοι άνθρωποι αναλάβουν υπάρχει ελπίδα να γίνουμε άνθρωποι... 100000000 μπράβο στους εμπνευστές και στον άνθρωπο που χειρίζεται το αμάξι. Θα ήταν πολύ καλή ιδέα να χτύπαγε ο δήμος ένα κοινοτικό πρόγραμμα για την αγορά περισσοτέρων ηλεκτρ. αμαξιών που θα εξυπηρετούσαν επιπλέον περιοχές (πλακούρα, νημποριό, λιμάνι κτλ) και θα φόρτιζαν με τη χρήση ΑΠΕ!!
Ξανά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία

ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ Σ. ΠΟΛΕΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Γ@#$%&*Σ ΚΟΥΤΕΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ……

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο επιτέλους βλέπουν κε ένα έργο να προχωρη χωρις παράπονα κε ένα σπάσιμο στο χάρτωνη δεν ινε δισκολο απλός αμέλεια

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχάς ενα μεγάλο μπράβο στον Κο Πολέμη για την υποστήριξη αυτής της κίνησης και φυσικά στον Βαγγέλη για την προβολή. Θυμόσαστε όμως τι σχόλια είχαν γίνει σε παλαιότερη ανάρτηση σχετικά με το άλλο ηλεκτροκίνητο που κυκλοφορούσε και κυκλοφορεί ακόμη; Θυμόσαστε τις αντιδράσεις ορισμένων σε ένα Δ.Σ. σχετικά με την χρήση του Η/Κ στην Αγορά; Ευτυχώς που στην περίπτωση αυτή τα πράγματα και οι απόψεις άλλαξαν προς όφελος όλων.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνα απολυτα με τον Γιωργο για τις γαργαλημενες κουτες.
Το ολο εγχειρημα τρεχει γιατι πισω απο αυτο βρισκεται ενας ανθρωπος που με τον τροπο του επιθυμει να δουλευουν αυτα που "δωριζει".
Στον αντιποδα ο δημος εχει δικο του ηλεκτροκινητο φορτηγακι εδω και 2-3 χρονια το οποιο δεν εχει τεθει ποτε σε λειτουργια.
Εχει φορτηγο πλυντηριο καδων το οποιο αφου δουλεψε 1-2 φορες καπου αναπαυεται.
Ειχε ειδικο εξαρτημα για τον καθαρισμο των παραλιων το οποιο ουδεποτε χρησιμοποιηθηκε και σκουριασε στο χωρο πισω απο την ΔΕΗ στο λιμανι.
Ειχε μηχανημα σκουπα το οποιο σκουριασε και αχρηστευτηκε στα παλια σφασγεια , στον ιδιο χωρο βρισκοταν και το πρωτο ηλεκτροκινητο οχημα που ειχε ερθει στο δημο μας πριν απο πολλα χρονια, το οποιο επισης σκουριασε και χαλασε.
Με τα παραπανω θελω να τονισω την "ευαισθησια"που υπαρχει απο την μια και την "αναισθησια" απο την αλλη.
Κριμα.